Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan lüktet a puncim?!
Már így is napi több alkalommal masztizok de egyszerűen elélvezek és utánna szinte rögtön forró és lüktet újra... Már arra a szintre jutottam, hogy ma még a munkában is el kellett vonulnom és játszani magammal...
Nem tudom mit tegyek, hogy kicsit visszább szoritsam a szinte kötelező masztik számát!
23/L
Mondjuk az fel se merül manapság opcióban a csajoknál hogy keressenek pasit/pasikat akik rendesen ellátják a baját.
Inkább szenvednek. Manapság már nem dugnak a csajok senkivel csak azért mert dugni jó?
Mintha nem tudnád a megoldást...
1) Ha pasi vagy akkor ne írj ki kamu kérdéseket mások szívatására.
3) Ha meg nő vagy akkor ne 10 éves szintjén mozogj, mintha nem tudnád mi az ami igazán kielégítő - igen, egy jó partner akinek hasonló szintű a libidója.
Hagyjuk a kötelező köröket. Nem kell itt udvariaskodni, meg cselezni mindenféle kamukérdéssel.
Egyszerűen csak kérdezd meg hogy elküldenéd-e a farkadról készült képet nekem! 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!