Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azért megyek el nehezebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért megyek el nehezebben nyalástól mert saláta puncim van és kicsit a csiklónál is olyan lógós?

Figyelt kérdés
De hát szét húzza a kezével a pasi úgy hamarabb elmegyek
2020. jan. 24. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
tehát egy újabb puncijával elégedetlen lány :/
2020. jan. 24. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, csak rosszul nyalnak ki Téged 😘 29 F
2020. jan. 24. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze hozzá ,hogy milyen a puncid..

Nekem is saláta puncim van . Kicsi csiklóm mégsem kell szét húzni h elélvezzek

Pasi a béna

26N

2020. jan. 24. 14:42
 4/11 kisördög1 ***** válasza:
100%
Azért élvezel el nehezebben mert nem jól nyalnak.
2020. jan. 24. 14:45
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

Több saláta puncit nyaltam már ki, és egyiket sem kellett szethúznom ahhoz, hogy a csaj remegjen a számon... 👅👌

33/F

2020. jan. 24. 14:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Amondó volnék, hogy a nagy kisajkak pont még több erogén felületet is jelentenek, jobban van mivel játszani, tehát könnyebben el tudhatna menni a gazdája.

A csiklónál meg, ami olyan lógós, az meg azt jelenti, hogy nemcsak a kisajkaid nagyok, hanem a csiklófitymád is.

2020. jan. 24. 14:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó sok bőr van a csiklon? Hu azt szeretem!!
2020. jan. 24. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy azért lassú-e az autód, mert kék. Az autód akármiért is lehet lassú, de biztos nem a színe fogja vissza.

Ahogy a puncid anatómiájának sincs köze ahhoz, hogy mennyire gyorsan élvezel. Vannak lányok, akik lassabban, mások gyorsabban élveznek. Ez nem verseny, az emberek simán csak különböznek ebben is, mint annyi minden másban. Mellesleg ha rágörcsölsz, az még lassíthatja is a dolgot. Ezen kívül természetesen a partner képességei is befolyásolják a kérdést.

A széthúzásról meg annyit, hogy természetesen mindenkinek más és más inger a legjobb. Ha neked szét kell húzni ehhez, az nem betegség vagy ilyesmi, akkor szét kell húzni és kész. Ez megintcsak nem verseny, hogy a széthúzós rosszabb vagy jobb a nem széthúzósnál. Az is lehet, hogy egy másik pasinak nem kellene széthúznia, mert máshogy nyelvel, de megintcsak: ez nem verseny, az egyik techika nem attól lesz jobb, hogy széthúzza-e közben, hanem attól, hogy neked mennyire jó.

2020. jan. 24. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs köze hozzá. Nekem is saláta puncim van és nem megyek el nehezebben nyalástól.
2020. jan. 24. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

Én azon férfiak közé tartozom, aki jobban szereti a saláta puncit, mint a többit. Főleg nyalni a legjobb, de a látvány se semmi.

Sajnos az élet persze többségében nem ilyen lányokkal hozott össze, akinek meg mégis ilyen volt, szégyenlős volt, nem kifejezetten a punci miatt, de ez sajnos a puncit is érintette.

2020. jan. 24. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!