Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kinyalt a pasi akkor érezhette, hogy saláta puncim van?
Figyelt kérdés
Eléggé sötét volt, mikor öltöztem akkor meg próbáltam takarni .
Szerintetek érezhette a nyelvével is? Mert akkor legközelebb nem takargatom
2020. jan. 15. 11:21
2/22 A kérdező kommentje:
De akkor utána miért mondta; hogy ne takarhassam had nézze? Félek azért akarta megnézni, hogy milyen ronda .
2020. jan. 15. 11:22
3/22 anonim válasza:
Ne aggódj nem azért szerette volna látni mert nem szép, hanem azért mert gyönyörködni akar a punciban amivel foglalkozik. Ha meg esetleg emiatt megszólna vagy hanyagolna, az jobb ha minél hamarabb kiderül mert akkor nem túl intelligens. Ne hagyd hogy rombolja az önbizalmad az amilyen vagy :)
5/22 anonim válasza:
Ha kinyelt, akk tetszik neki.
A salátapunci szexi. SZOKJ HOZZÁ!
6/22 anonim válasza:
A férfi vizuális lény izgatja a látvány.Ne légy szégyenlős.
7/22 anonim válasza:
Igen érezhette, és furcsa, de sok pasinak bejön a salis punci. Eleinte én is takargattam.
L
9/22 anonim válasza:
Érezte és tetszett neki - ugyebár azért nyalta ki. Nem kell lekapcsolni a lámpát, a vizuális látvány a férfiaknak hozzátartozik az élményhez. Úgyhogy inkább fogadd el magad és ne görcsölj rá, élvezd a szexet.
10/22 anonim válasza:
Érezhette és érezte is, de ez miért izgat téged? Miért szégyelled azt, hogy ilyen? Ne szégyelld egy cseppet se!
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!