Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki nem tesz különbséget saláta és babapunci között?
Mire gondolsz?
Én nekem mindkettő tetszik, csak az egyik egy kicsit jobban, bár ez lényegtelen egy kapcsolat szempontjából.
Engem egyáltalán nem érdekel hogy néz ki a punci, nem az számít :)
Még 15 évesen volt bennem az, hogy uh babapunci de szép, aztán azóta abból volt a legkevesebb amivel találkoztam, és hidd el mind ugyanúgy tetszett és felizgatott.
26f
Miert, van csaj aki nem tesz kulonbseget 20 es 40 eves pasi kozott? Vagy 170 es 190 centis kozott?
Persze hogy minden pasi kulonbseget tesz, en buszke vagyok arra hogy salata puncit meg sose nyaltam, bar nem is birnam, ha meglatom hogy salata mar megdugni is alig van kendvem a nyalas eselytelen
Másról sem olvasok itt gyk-n, hogy a babpunci milyen szép, milyen csodálatos!
Ezek után hogyan feküdjek le akárkivel is, ha lehet neki se tetszik az én puncim?
Csak tudnám ki volt az az okos aki kitalálta ezt a babapunci kontra salátapunci hülyeséget..
Ez megint csak arra jó, hogy rengeteg fiatal lányban komplexusokat keltsen.
Kérdem én mint nő ha valakit megszeretsz és eljutsz oda hogy lefekszel vele és esetleg kilógnak a kisajkai akkor már nem fogod őt szeretni.
Elmúlik vagy micsoda??
Életembe nem hallottam még ekkora hülyeséget.
Ha meg van ilyen pasi aki ez alapján választ magának párt akkor ássa el magát jó mélyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!