Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek? Mit gondolsz vonzóbbnak fiatal nő+idős pasi vagy idős nő fiatal pasi? Kort írj légyszi
Figyelt kérdés
2018. máj. 22. 06:57
1/8 anonim válasza:
Fiatal nő idős pasi max 20-25 évkülönbséggel. 23/L
(van párom, nem kérek privátot)
2/8 anonim válasza:
Egyik sem normális dolog számomra.Max.7-8 év ami belefér,ha a férfi idősebb.
4/8 anonim válasza:
Fiatal lány idős pasi! Sok lány vágyik arra amit egy vele egykorú srác nem tudja mert túl éretlen.
6/8 anonim válasza:
a legtöbb férfi (ha nem engedi el magát), sokkal vonzóbb 30 felett, mert valahogy markánsabb lesz, jobb kiállású és férfiasabb is (plusz nem veszítik el úgy a fejüket mint sok fiatal)
7/8 anonim válasza:
Én 30 felett is kölyökképű vagyok szerintem. Bár éppen tegnap mondta nekem egy nő, hogy én még nem is emlékezhetek erre-arra, mert még fiatal vagyok. Mondom: igen, de azért annyira nem. Kérdeztem mennyinek nézek ki 18-nak? Erre: nem 31-2. Eléggé fájt, mert annyi vagyok. De én 18 akarok még lenni :D A fiatalság csodálatos, nem értem miért akarnak emberek idősebbnek látszani, illetve miért akarnak idősebbeket. Nem azt mondom, hogy nem lehet vonzó egy idősebb, de nem arra kéne alapból orientálódni
8/8 anonim válasza:
Sziasztok! Én a 6-os válaszolóhoz hozzáfűzném, hogy a nők is egyre szebbek a korral. Nekem a huszas évei végefelé levő és a harmincas éveiben levő nők valahogy jobban tetszenek, mint egy 18-20 éves. A nőknél is van egyfajta kivirágzás ilyenkor, amikor már egységben vannak önmagukkal. És az eredeti kérdésre nekem a válaszom, hogy nekem vonzóbb egy idős nő fiatal pasi páros. Bár nálam is olyan max 20 év különbségig.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!