Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki nem tesz különbséget saláta és babapunci között?
Figyelt kérdés
2018. máj. 24. 09:02
21/26 anonim válasza:
Szerintem csak a nők tesznek különbséget köztük, a férfiak nem.
22/26 anonim válasza:
Találkoztam én is olyan 30 éves felnőtt férfival, aki teljesen abban a hitben élte az életét, hogy azért salátás, mert szét van kú*va. :D Fél órán át fejtegettem neki a biológiai okait.
27/F
23/26 anonim válasza:
Sajnos a férfiak is tesznek különbséget közte.1 éve volt egy kapcsolatom 3 hónap után kezdtünk el pettingelni. Bugyin keresztül nem érezte,hogy nekem saláta puncim van.Mikor lehúzta rólam észre vette és rögtön fel is háborodott és lehordta minden gusztustalannak.Na én ki is dobtam és soha többet nem is akarok magam mellé senkit ezek után. 20/L
24/26 anonim válasza:
#23 azért ilyen hülye ne legyél. Ez pont olyan megalázó, mint mikor egy férfit kiröhögnek azért, mert kicsi a szerszáma. De! Legalább pont emiatt empatikusabban tudsz talán hozzáállni másokhoz. Egyszerűen egy kis idiótával volt dolgod, ennyi. Legközelebb intelligensebb partnert keress.
25/26 anonim válasza:
Például én. Naoszt' akkor mi van? :D
26/26 anonim válasza:
Nem tudom, de már rohadt unalmas, hogy ennyire istenítik a babásat. Akkor ezekszerint a kislányokat is megdugnák a mocsok pedofilok? Nem hiszem el hogy mindig komplexusokat kell kelteni azokban a gyönyörű, csinos, okos nőkben, akiknek "salátás" van! A babáson szinte csiklót sem lehet találni, nincs mit rajta nyalni és azt valószínűleg hamarabb kefélik szét, mint a másik fajtát. Akkor mire fel állítják itt egyesek hogy azért salátás mert szét van csinálva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!