Miért piros állandóan a puncim?
Figyelt kérdés
Nem fáj, csak piros. Mitől? Hiába kenem babakrémmel, hiába használok nedves törlőkendőt, nem múlik el.2011. ápr. 20. 14:28
1/7 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy valamilyen fertőzés az oka. Ez nem múlik el babakrémtől, sem törlőkendőtől. Sőt, a törlőkendő csak ront a helyzeten. És őszintén szólva a krém sem odavaló.
Fordulj orvoshoz. A kezeletlen fertőzések meddőséget okozhatnak.
2/7 anonim válasza:
Ahelyett, hogy otthon kennéd mindenfélével, menj orvoshoz!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
De miért rontana a helyzeten a nedves törlőkendő? És hova való a babapopsikrém, ha nem a kipirosodott puncira?
Egyébként voltam más miatt dokinál 2 hónapja, akkor elvileg semmilyen fertőzésem nem volt.
2011. ápr. 20. 14:51
4/7 anonim válasza:
Azért kell dokihoz menni, mert nem tudod mitől piros a puncid. Hány éves vagy?
5/7 A kérdező kommentje:
20
2011. ápr. 20. 14:59
6/7 A kérdező kommentje:
De amikor voltam nála, nem mondott semmit erre. Már arra is gondoltam, hogy ilyen színű normál esetben és csak én látom pirosnak.
2011. ápr. 20. 15:01
7/7 anonim válasza:
Ez is egy lehetőség. A punci egy vérbő szerv, tehát nem annyira meglepő, ha pirosas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!