Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem tetszem neki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem tetszem neki vagy ettől még lehet?

Figyelt kérdés

Volt egy srác haverom, nagyon jóban voltunk, 5 évig egyfolytában jött utánam, éreztem hogy törődik velem, elég jó vagyok úszásból és az edzőmnek már ezzel még azelőtt eldicsekedett, hogy az találkozott volna velem. A családtágjai is figyelemmel kísérnek. Még most is, hogy összevesztünk. Sajnos egy apróságon felkaptam a vizet és nagyon eltávolodtunk, akkor azt mondtam neki, hogy hagyjon békén. Pofátlan hangnemben próbált bocsánatot kérni, de én továbbra sem békültem. Azóta nem szólunk egymáshoz hallottam hogy ő már békülni se akar, viszont egyfolytában megbámul ha meglát valahol. Auért nem szól.hozzám mert azt mondtam hogy hagyjon békén? Attól.hogy elvileg utál tetszhetek neki?

20/L

2020. jan. 21. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Ennek mi köze a szexhez?
2020. jan. 21. 23:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát pl. az h mint nő tetszem-e neki... mikor rövidgatyát vettem fel, akkor úgy bámult hogy még hátra is fordult mikor elmentem mellettük...de közben meg hozzám se akar szólni
2020. jan. 21. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
gyerekesek vagytok annyi szent! a srác meg egy éretlen kisfiú aki nem képes arra hogy bocsánatot kérjen,ezzel közelebb kerüljön a bugyidhoz. egy nagy ló f aszt utál,csak gyerek,gyanítom hogy Te sem vagy 20 éves. ha annyi lennél,tudnád magadról hogy jó nő vagy- és hogy a rövidnadrágos megjelenésed másból is nyakkitekeredést vált ki. mi a fenét érdekel téged a srác? keress mást,vagy hagyd hogy más megtaláljon! ezt a vértelen kisfiút meg felejtsd el,vagy beszélj vele hogy béküljetek ki. láthatóan odavagy érte.
2020. jan. 22. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a párkapcsolati témába kellett volna. Egyébként meg mit húzod fel az orrod, menj oda hozzá és békülj ki. Apróság miatt így összeveszni nettó hülyeség.
2020. jan. 22. 00:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki! Békülj ki vele!
2020. jan. 22. 00:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hm... de érdekes ez a kérdés, kb. hetente fel szokott bukkanni szinte szóról szóra megegyező bevezetővel, szófordulatokkal csak éppen mindig más életkort írsz ki. Hol 20 éves lánynak, hol meg 23 évesnek állítva be magad.

Na most tényleg ennyi mindenki "küzd" ilyen problémával, vagy te vagy aki még mindig nem tudja ezt fejben elengedni?

2020. jan. 22. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!