Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem tetszem neki vagy ettől még lehet?
Volt egy srác haverom, nagyon jóban voltunk, 5 évig egyfolytában jött utánam, éreztem hogy törődik velem, elég jó vagyok úszásból és az edzőmnek már ezzel még azelőtt eldicsekedett, hogy az találkozott volna velem. A családtágjai is figyelemmel kísérnek. Még most is, hogy összevesztünk. Sajnos egy apróságon felkaptam a vizet és nagyon eltávolodtunk, akkor azt mondtam neki, hogy hagyjon békén. Pofátlan hangnemben próbált bocsánatot kérni, de én továbbra sem békültem. Azóta nem szólunk egymáshoz hallottam hogy ő már békülni se akar, viszont egyfolytában megbámul ha meglát valahol. Auért nem szól.hozzám mert azt mondtam hogy hagyjon békén? Attól.hogy elvileg utál tetszhetek neki?
20/L
Hm... de érdekes ez a kérdés, kb. hetente fel szokott bukkanni szinte szóról szóra megegyező bevezetővel, szófordulatokkal csak éppen mindig más életkort írsz ki. Hol 20 éves lánynak, hol meg 23 évesnek állítva be magad.
Na most tényleg ennyi mindenki "küzd" ilyen problémával, vagy te vagy aki még mindig nem tudja ezt fejben elengedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!