Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan lehet azt biztosra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet azt biztosra venni ha tetszem egy lánynak?

Figyelt kérdés

Volt egy lány aki nagyon megtévesztő volt. Eleinte nagyon kedves, és nagyon sokat mosolygott rám, és nézett a szemembe. Tehát mintha tetszettem volna neki. Nagyon kedves volt ami kicsit gyanús volt mert a neten tele van bulizós képekkel ami alapján nem ilyennek képzeltem el. Többször találkoztunk, én már a csókot terveztem.

Amikor rájöttem hogy összejött másik fiúval, ezt is a neten láttam róla. De továbbra is úgy viselkedett mintha tetszenék neki. Azon gondolkoztam hogy milyen jó hogy nem csókoltam meg, mekkora égés lett volna:D

Tehát ezek után már nem tudok kiigazodni a lányokon. Eddig is nehezen tudtam, de így...

Milyen biztos jelek vannak?

(még nem volt barátnőm)

2020. jan. 15. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Abból következtethetsz, ha úgy viselkedik veled, ahogy róla írtál. Alighanem egy lettél volna nála a sok közül, de bátortalan voltál.
2020. jan. 15. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy legközelebb ne tervezd a csókot hanem ha olyan a szitu akkor csináld. Ha viszonozza akkor tetszel neki, ha nem viszonozza akkor meg mi van, rádhívja az FBI-t, vagy pellengérre állítanak hogy húúúúúúú itt egy csókpróbálkozó? Szerinted te vagy az egyetlen aki meg akarta csókolni? Mégsem jár shotgunnal hogy mindenkit lelőjön aki csókot akart neki adni.
2020. jan. 15. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csókolózunk csak úgy. Elhívod randizni, ha elmegy, akkor már jó eséllyel szimpatikus vagy. Első, második randin megcsókolod, akkor tuti szimpatikus vagy neki.
2020. jan. 15. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Hallottam egyszer:

Társasjátékot játszottak fiatal lányok és fiúk. Néhány lány össze volt beszélve. Ezek egyike volt a széken ülő királykisasszony (KK), volt neki két udvarhölgye, akik pálmaágakkal hajtották felé a szelet a melegben és volt még a királyné. A fiúk egyikének kellett menni leánynézőbe a KK-hoz. Ehhez a királyné utasításait kellett végrehajtania úgy, hogy előtte ki kellett kérnie a KK beleegyezését.

Megérkezett a kisasszony szobájába a vidéki lovag (aki leánynézőbe jött).

Királyné: - Tegyél előre két lépést!

Fiú: - Kedves KK, engedd meg, hogy két lépést előre lépjek!

KK: Engedélyezem.

K.-né: - Lépj egy lépést balra!

Fiú: Kedves KK, engedd meg, hogy egy lépést balra lépjek!

KK: Engedélyezem.

Ez így ment mindaddig, amíg a fiú közvetlenül nem a KK előtt állt.

K.-né: - Csókold meg a királykisasszonyt!

Fiú: - Kedves KK, engedd meg, hogy megcsókoljalak!

Ebben a pillanatban a két udvarhölgy jól elnáspángolta a fiút a pálmaágakkal, mert egy valamire való férfi a csókra nem kér engedélyt, hanem engedély nélkül is - adja. (Legalábbis - akarja adni, aztán vagy engedik neki, vagy elfordítja a leány a fejét... Ez a kellemetlenebb, de nem a világ vége!!!)

2020. jan. 16. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!