Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudom meg biztosra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kajmán000 kérdése:

Hogy tudom meg biztosra hogy tetszek egy lánynak?

Figyelt kérdés

2012. dec. 29. 09:40
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Megkérdezed.
2012. dec. 29. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Odamész hozzá, és megkérdezed? h.lye vagy? :) Ilyet nem lehet megkérdezni. Főleg, ha mindennap látod a buszon, iskolában, munkahelyen...
2012. dec. 29. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha figyel rád, sokat néz, esetleg szemez, vagy érdeklődik irántad. Odamész hozzá és szívesen, mosolyogva beszél hozzád és hallgat téged.

Elhívod magaddal valahová és igent mond.

2012. dec. 29. 09:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazából gyakran beszélek vele 2 évvel idősebb, nagyon jó a kapcsolatom vele. De ezt nem lehet csak úgy megkérdezni...
2012. dec. 29. 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem is kell megkérdezni, hogy tetszel-e neki. Egyszerűen csak dobd be, hogy munka után vagy suli után beülhetnétek valahová, van-e kedve... és folytathatnátok a beszélgetést. Ha jól eldumáltok, akkor bedobhatsz egy ilyet.

Ha esetleg valahová siet, akkor ne ijedj be, mert lehet, hogy tényleg be van neki programozva valami. Kérdezz rá, hogy esetleg legközelebb.

Amúgy meg spontán legyél! Az a legjobb megoldás az első randinál.

(persze ezt nőként írom - fogalmam sincs, hogy csinálják pontosan a pasik, de ha spontán ötleted van, szerintem az a legjobb! ne agyalj rajta!)

2012. dec. 29. 09:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Pont tegnap voltam vele kettesben, felvitt a kedvenc helyére és több mint egy órát beszéltünk, csak akkor nem mertem semmi konkrétat :(
2012. dec. 29. 10:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Legközelebb próbálj néha a kezéhez érni, vagy átfogni, vagy valami ilyesmi.
2012. dec. 29. 10:11
 8/10 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy a nyelves csók egy elég biztató jele annak, hogy kedvel.
2012. dec. 29. 10:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkérdezed, vagy igazat mond, vagy nem. Biztosan soha semmiből nem tudhatod.
2012. dec. 29. 10:48
 10/10 anonim ***** válasza:
86%
Öld meg magad. Ha elmegy a temetésedre, akkor tetszettél neki.
2012. dec. 29. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!