Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszek egy pasinak, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek egy pasinak, de mégsem lép, hogy érjem el, hogy kezdeményezzen?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért ő kezdeményezzen? Csinálj te is valamit aranyoskám!

Legalább adj neki valami kezdő lökést, mert lehet, hogy az életben se fog lépni, mivel nem tudja mi zajlik le a te buksidban.

2012. dec. 17. 09:06
 2/4 A kérdező kommentje:
miféle kezdőlökést?
2012. dec. 17. 09:10
 3/4 anonim ***** válasza:
A srác tudja, hogy a vonzalom nem egyoldalú, és te neked is tetszik? Valahogy éreztesd ezt vele jobban szerintem, attól biztos bátrabb lenne
2012. dec. 17. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Hajjj... szoktál vele beszélgetni? Terelgesd valami számotokra közös tevékenységre, hobbira, vagy mit tudom én mire a gondolat meneteteket. Apró, szinte csak véletlenszerű érintés a másik fél számára, ami elültet benne egy reménycsírát. Ha beszélsz vele nevess a poénjain, de ne úgy tűnjön, mintha őt nevetnéd ki (a mai lányok folyton vihorásznak, amitől nekem speciel tele van a tököm). Lehet, hogy kissé távolságtartó lesz (mivel lehetséges, hogy volt már kellemetlen tapasztalata), oldd a gátlásait, szerezd meg a bizalmát. Légy kedves, figyelmes és jó indulatú. Minden esetre ne bájologj, mert az elég átlátszó, és inkább azt a látszatot kelti, hogy csak "dugópartnert" keresel. Legyél kissé szende nimfomán, az mindig bejön a férfiaknál (legalábbis nekem bejönne X) ).

Remélem tudtam segíteni!

További kérdés-kérés panasz esetén privit írj.

2012. dec. 17. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!