Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek egy pasinak, de mégsem lép, hogy érjem el, hogy kezdeményezzen?
Miért ő kezdeményezzen? Csinálj te is valamit aranyoskám!
Legalább adj neki valami kezdő lökést, mert lehet, hogy az életben se fog lépni, mivel nem tudja mi zajlik le a te buksidban.
Hajjj... szoktál vele beszélgetni? Terelgesd valami számotokra közös tevékenységre, hobbira, vagy mit tudom én mire a gondolat meneteteket. Apró, szinte csak véletlenszerű érintés a másik fél számára, ami elültet benne egy reménycsírát. Ha beszélsz vele nevess a poénjain, de ne úgy tűnjön, mintha őt nevetnéd ki (a mai lányok folyton vihorásznak, amitől nekem speciel tele van a tököm). Lehet, hogy kissé távolságtartó lesz (mivel lehetséges, hogy volt már kellemetlen tapasztalata), oldd a gátlásait, szerezd meg a bizalmát. Légy kedves, figyelmes és jó indulatú. Minden esetre ne bájologj, mert az elég átlátszó, és inkább azt a látszatot kelti, hogy csak "dugópartnert" keresel. Legyél kissé szende nimfomán, az mindig bejön a férfiaknál (legalábbis nekem bejönne X) ).
Remélem tudtam segíteni!
További kérdés-kérés panasz esetén privit írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!