Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szokott megnézni mert fogytam, jobb alakom van és nőiesebben öltözködöm, vagy tetszem neki?
Figyelt kérdés
Kb egy éve elkezdtem edzeni, odafigyelek a kajálásra is és sokkal jobban is nézek ki mint amikor először találkoztunk. És mostanában meg szokott nézni, szerintetek a fent említettek között melyik lehet az oka?
L
2020. jan. 12. 13:59
1/6 anonim válasza:
Sokat romlott a látása az elmult évben, azért látod ugy, hogy sokat néz.
2/6 anonim válasza:
Minden bizonnyal más férfiak is jobban megnéznek mióta jobban nézel ki, nincs ebben semmi meglepő.
3/6 NemFogodKitalálni válasza:
Szerintem mindketto lehet az oka. Mivel noiesebben oltozkodsz, meg fogytal, edzel, jobban nezel ki, es valoszinuleg tetszel neki.
22L
4/6 anonim válasza:
A kérdésedben a válaszod! Jobb az alakod, nőiesebben öltözöl és tetszel neki! Valószínűleg régebben is figyelt, de mióta jobban figyelsz magadra, azóta ő is jobban figyel rád!
Hajrá! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!