Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim azt szereti, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim azt szereti, ha kihívóan öltözködöm. Engedjek neki?

Figyelt kérdés

Pár éve vagyunk együtt, és mindig megpróbálja elérni, hogy amikor együtt vagyunk, a lehető legribisebben öltözzek, és a legtöbbször sikerül is neki. Szerencsére nem vagyok kötözött sonka a apró ruhákban sem, de azért én magamtól más ruhákat vennék fel. Pl. nincs olyan rövidnacim, amiből ne villanna ki a popsim, és melltartót sem szoktam felvenni. Meg ilyen lehetetlen kombinációkat kér, hogy pl. fehér miniszoknyához neonpink tanga, vörös szatén felső stb. A strandon meg nem tudom, mikor volt rajtam utoljára normális bikini, már csak zsinórtangáim vannak.

Nem arról van szó, megszoktam már, hogy így öltözök fel, amikor vele vagyok, és néha tudom is élvezni, hogy megbámulnak, meg beszólogatnak, de nem tudom, hogy mennyire kéne engedjek neki ebben, hogy mindig ilyen ribisen öltözzek fel, amikor megyünk valahová.

24/n

2019. aug. 26. 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Engedd
2019. aug. 26. 07:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged nem zavar....

Közönséges azért ne legyél. A fehér alá rózsaszín bugyi meg a 3.14csanaci az közönséges. Meg a zsinórtanga bikini is (vegyél inkább brazil fazonút, abból is kint van a feneked, de szebb). Melltartót meg hordjál, mert kinyúlnak a szalagok és pár év múlva lógni fog a cicid.

2019. aug. 26. 07:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ribisen öltözöl, r!bancnak is néznek.

Ha ez neked jó...

2019. aug. 26. 08:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ebből cuckold lesz :D
2019. aug. 26. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!