Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén először alszom a barátomnál. Arra számít, hogy biztosan szexelni fogunk?
Még nem feküdtünk le, 1 hónapja vagyunk együtt. Nem beszéltünk róla, csak annyit hogy hétvégén nála alszom:) ez egyben szexre felhívás?
23L +24F
Ha nem is konkrétan behatolásra, de egy kis kézimunkára, vagy orálra számíthatsz.
Huszonéves nő és férfi egy ágyban, mégis mit csinálnának? :)
Ha nem írtad volna ki az életkorodat akkor arra tippeltem volna hogy egy 15 éves írta ki... Legyél már felnőtt fejben is, naná, hogy arra számít!
Úgyhogy csini fehérneműt fel és vigyél gumit (ha ő netán elfelejtené) és egészségetekre, felnőttek vagytok nem?!
Miféle szex? Hülyeség.
Sakkozni fogtok egész éjjel.
Szerintem, ez nyilvánvalóbb, mint az 1x1.
Ha te nem szeretnéd, akkor mondd meg előre.
Ha egészséges férfi és nem b*zi valójában, akkor tuti szeretne már szexelni. Én férfiként mondom, ha már összebújok egy lánnyal, már feláll, és ha már ott van mellettem a lány, nekem meg feláll, kész lehetetlenség megállni, hogy ne legyen folytatás...
Egyértelműen szexet tervez. Ha te még korainak érzed beszéljétek meg. Biztosan csalódott lesz, de ha tényleg jelentesz neki valamit, akkor nem fogja kierőszakolni, hogy lefeküdj vele.
És igen, már nem 15 évesek vagytok, szóval ha tényleg érzel iránta vonzalmat, akkor mire várjatok? Nyilván védekeztek, megvan hozzá az eszetek huszonévesen gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!