Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tegyem magam túl a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem magam túl a lányokon meg a szexen?

Figyelt kérdés

Szertnék barátnőt nagyon, de nekem tuti nem lesz sosem. Nem járok társágba, meg nem is tudom hogyan kell kezdeményezni, kapcsolatot kialakítani velük.

Neten régebben nagyon sokat próbálkoztam, de reményt nem láttam arra hogy barátnőt találjak. Viszont ami érdekes, és örülök is neki az pedig az hogy kalandra találtam már 2 lányt. De velük esélyem sem lett volna kapcsolatba kerülni mert ők csak szexet akartak.

De hogy barátnőt találjak valaha azt jelenleg reménytelennek érzem. Jó igaz régebben meg azt nem gondoltam hogy találok lányt ingyen szexre. De azért egy kapcsolat bonyolultabb mint a sima szex.

Hogy felejtsem el hogy nagyon hiányzik egy lány az életemből? Nagyon sokat vagyok szomorú emiatt.

2020. jan. 21. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozz egy túraklubhoz, vagy iratkozz be egy tánciskolába.
2020. jan. 21. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Keress magadnak egy hobbit, olvass, tanulj, sportolj, vagy mélyülj el bármi hasonlóban.
2020. jan. 21. 13:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, de azért akkor is hiányozni fog, főleg ha meglátok az utcán egy párt.

Meg emiatt kívülállónak érzem magam hogy én nem tudok barátnőt találni. Meg így családom sem lesz soha.

2020. jan. 21. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:

A vágyat nem lehet elnyomni mert egy természetes biológiai szükséget. Kielégíteni kell, különben frusztrációt szól.

Egyébként bro' úgy látom itt tényleg van gond... Nevezetesen az hogy picsogsz mint egy kisgyerek! Már 2x volt alkalmad partnert találni, lesz majd újra. Az a hozzáállásod meg hogy "ingyen lányt szexre" meg nem kommentálom, talán ezen kellene első körben változtatni...

2020. jan. 21. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francért akarod elnyomni? Inkább használd ki ezt a vágyat arra, hogy tudj változtatni magadon.
2020. jan. 21. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia mit gondolsz, mi lehet a probléma? Vagy mi miatt gondolod ezt így?

Szimplán az okfejtésed érdekelne, a belső vagy a külsővel lehet gond?

egyébként ezt elnyomni nem fogod tudni soha, mert az ember társaslény így van teremtve, ám én is hasonló cipőben járok csak én lányként, tudom milyen rossz, és húz lelkileg...

2020. jan. 21. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogy kalandra hogyan találtál? Nekem pont az a problémám, hogy arra a legnehezebb.
2020. jan. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!