Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből áll/állhat egy szexkapcsolat? a szexen kívül. L
Különböző programok, esetleg egy vacsi stb?
Vagy ezt a két félnek kell eldöntenie h mi fér nekik bele?
Benne van a nevében...SZEXkapcsolat.
A szex a lényege,a többi program max felvezetés lehet a dugás előtt,de szerintem ha különböző programok is vannak,akkor előbb-utóbb több is lesz mint szexkapcsolat
Kinek mi!
Nekem az összeköltözésen kívül minden, ami egy hagyományos kapcsolatba is belefér. Vacsi, hétvégék, nyaralás, mozi, színház.
48+Ffi
Nyilvan ti ketten dontitek el nektek mi hogy jo. En pl altalaban azzal akivel osszejartam sokat beszelgettem es volt kozos program is, altalaban beultunk valahova iszogatni kajalni vagy bulizni mentunk haverokkal. De altalaban mindig szex lett a vege tehat ezek csak ilyen felvezetok toltelek programok voltak, sot egyutt is aludtunk mindig. Viszont azt gondolom ez igy emberi. En nem jarnek ossze szexre ugy senkivel hogy jon kurunk aztan hazamegy. Igy meg a szex sem lehet jo:D ha ennyire fingod nincs a masikrol nem is beszeltek stb
Hozzateszem soha nem alakult ki semmi tobb ezekbol a kapcsolatokbol, a helyen tudtuk kezelni, kedveltuk a masikat de ennyi. Pedig evekig tartottak. De mondom szerintem ez igy normalis es emberi. Igy lehet elvezni
Hívják egymást ha éhesek a másik félre...azaz szexre.
A neve elárulja, nemigaz?::))
De ez azon is múlik hogy miben állapodnak meg, velem lehet egyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!