Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet a lányokon szeretni azon kívül?
Figyelt kérdés
Én még nem jöttem rá.2020. jan. 13. 00:08
1/7 anonim válasza:
mert lelkileg b uzi vagy. Csak pasi haverjaid vannak, mi?
2/7 Igen, én vagyok! :) válasza:
Pl egy jó társaságot, beszélgetést.
3/7 anonim válasza:
Ha ennyire fogyatékos vagy, akkor mi hiába magyaráznánk.
4/7 anonim válasza:
egy jó nő démon az ágyban és tündér a konyhában. persze te lányokról kérdezel,ezért azt gondolom te még fiatal vagy ehhez a kérdéshez és kategóriához. egy napon majd megérsz,és rájössz hogy milyen hülyeségeket tudsz beszélni...
5/7 anonim válasza:
Náluk van minden punci,szóval nem árt jóban lenni velük xd
6/7 anonim válasza:
Hajjaj,neked sem lesz baratnőd ha igy folytatod. De nem is baj,legalább megkíméled magadtól a lányt aki esetleg teged választana,mert ő fel tudja fogni hogy az ellenkező nemben nem csak anemiszervét lehet szeretni.
Erzelmileg egy nulla lehetsz,próbálj meg ezen változtatni.
7/7 anonim válasza:
A személyiségét, s humorát, a külalakját, a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!