Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívtelen vagyok ha emiatt szakítok vele?
A barátommal nem igazán jó a szex, elég kicsi a pénisze, ráadásul merevédési gondjai is vannak.
Amikor összejöttünk elmondta, hogy ezért ilyen visszahúzodó és ezért nem volt igazán hosszú kapcsolata.
Én azt hittem, hogy túl tudok lépni de mégis hiányzik a kielégítő szex.
Dehogy!
Nem tehet róla, de neked is jár, ami jár.
Szakíthatsz vele, de szerintem se mond el ezt neki.
Azért bénázik mert gátlásos és fiatal. Te se adtad meg neki soha a biztonságérzetet. Ha azt érezte volna valaha, hogy igazán szereted, akkor kemény lenne a cerka és jól megtépett volna, tehát te is ugyan olyan béna vagy jobban belegondolva... és ki tudja vajon ezt meg tudod adni az új pasinak?
De ha nem megy felesleges, csak szerintem nem az a baj, hogy kicsi a fakra, hanem nem alakult ki a bizalom köztetek.
Ha újat választasz, csak olyat keress, aki igazán kell.
beteg vagy
Nem vagy az, csak valahogy be kellene csomagolni a mondandot.
Hulyeseg, en is szanakozasbol szenvedek.
De azt, hogy tul kicsi, inkabb ne mondd neki.
De megis legyen szigoru, pl hogy a gondjait biztos hosszabb tavon tudna orvosoltatni, de nem te akarsz mar ott lenni.
Szakits vele
Rendes csajt erdemel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!