Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb ha szakítok?

Figyelt kérdés

25L / 27/F pár vagyunk. Én vagyok a nő! Mikor megismerkedtünk két éve akkor jól nézett ki. Mára teljesen elkényelmesedett. Az egykori 70 kilójáról már 95 lett. Nem akar mozogni vagy dietazni. Probaltam finoman rávezetni. Nem hajlandó. Így már undorodok hozzáérni!

Jól gondolom hogy jobban járok ha keresek másik férfit?

2020. jan. 12. 07:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, szakíts. Ő nem akar lefogyni, te meg nem vagy köteles vele maradni.

Gondolom nem betegség miatt hízott meg, hanem mert egészségtelen mozgásszegény életmódot folytat.

2020. jan. 12. 07:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, csak a lustaság miatt hízott el.
2020. jan. 12. 07:43
 3/4 Looking_for_Alaska ***** válasza:
100%
Próbáld meg nem csak finoman rávezetni, menjetek el együtt sportolni, értesd meg vele, hogy ezt nem miattad kell megtennie, hanem saját maga miatt, az egészsége miatt is. Mondjuk, ilyen helyzetben, ha igazán szeretem a párom, akkor csak ezért nem hagynám el, mindent megtennék azért, hogy segítsek neki ebben.
2020. jan. 12. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy esetleg majd te is elhízol valaki mellett (hormonális változások, szülés), felszaladnak a kilók. Mi lenne ha egyszer csak közölné a másik: "undorodok hozzád érni így" "míg vékony/átlagos testalkatú voltál addig jó volt, most már nem jó", "váljunk el".

Párterápia nem jöhet szóba? Nem lehet hogy más (is) van az érzelmek megváltozása mögött?

Bizonyos mértékben megértem ha olyan történt esetleg, hogy örökösen csak játszik, nem figyel rád, teljes mértékben lusta... A párterápia sokat segíthet szerintem.

2020. jan. 12. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!