Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szívtelen vagyok ha emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívtelen vagyok ha emiatt szakítok vele?

Figyelt kérdés

A barátommal nem igazán jó a szex, elég kicsi a pénisze, ráadásul merevédési gondjai is vannak.

Amikor összejöttünk elmondta, hogy ezért ilyen visszahúzodó és ezért nem volt igazán hosszú kapcsolata.

Én azt hittem, hogy túl tudok lépni ezen mert egyébként egy nagyon rendes és jófej fiú.

21/L

2013. jan. 23. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezt te döntsd el szerintem.
2013. jan. 23. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
nem. egy kapcsolat alapja a szex
2013. jan. 23. 15:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk szex után "befejezi" orálisan/kézzel/dildóval, az úgy nem felel meg? Beszélhetnél vele erről. Ha tényleg nagyon rendesnak tartod és más téren nagyon jól megvagytok, nem szabadna elengedned. Ilyet nehéz manapság találni.
2013. jan. 23. 15:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Minden srácnak lehet segíteni, ha akar valaki.
2013. jan. 23. 15:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Azért vannak merevedési gondjai mert tudja hogy kicsi és ez jár a fejébe. Hitesed el vele hogy nem érdekel és akkor megnyugszik.

Még is mi az a pici ha szabad tudni?

2013. jan. 23. 15:41
 6/12 A kérdező kommentje:
kb 10 cm :(
2013. jan. 23. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Azt gondold át, hogy egy életen át képes vagy e ilyen problémával küszködni? Ha nem, akkor gondolj az eljövendő családodra, és a jó családi légkörre. Ez mindent befolyásol.

Arról nem tehetsz, hogy a barátodnak milyen problémái vannak. Nem egy kedves nővér vagy. Már a kezdetnél ne rontsad el az életed. Keressen olyan lányt, akinek ez megfelel.

2013. jan. 23. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:
hát az tényleg nem nagy szegénynek. Azért szerintem próbáld meg elhitetni vele hogy nem zavar hátha legalább kemény lesz neki. Ha meg az sem megy akkor nem érdemes vele maradnod. Egy életen át nem lehet kibírni úgy hogy nem jó valakivel a szex. Abból megcsalás lenne úgy is.
2013. jan. 23. 15:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam már mindent de nem lett jobb a szex. :(
2013. jan. 23. 15:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Az én barátomnak is ekkora, de mégis el tudok vele menni, szerintem azért még próbálkozzatok! Szóval szerintem fizikailag nincs akadálya... nem lehet, hogy lelkileg van valami problémád vele? Nem tudnál picit máshogy tekinteni rá? Izgató férfinek találod egyébként? Mersz neki beszélni a vágyaidról? Vagy neked is vannak szexuális téren gátlásaid? Jellemzően ilyen dolgok miatt marad el az orgazmus, meg ezek miatt nem jó a szex szerintem.

Ha egyébként jó kapcsolat, én a helyedben kicsit máshogy próbálnám közelíteni a dolgot, ha lelkileg teljesen össze tudtok olvadni, képes nagyon felizgatni, és nyíltak vagytok egymással, akkor szerintem nem lehet baj.

Sok sikert! :)

Persze, ha sehogy nem megy, akkor nincs mit tenni, de azért még ne adjátok fel, csak ne görcsöljetek!

2013. jan. 23. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!