Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szívtelen vagyok ha emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívtelen vagyok ha emiatt szakítok vele?

Figyelt kérdés

A barátommal nem igazán jó a szex, elég kicsi a pénisze, ráadásul merevédési gondjai is vannak.

Amikor összejöttünk elmondta, hogy ezért ilyen visszahúzodó és ezért nem volt igazán hosszú kapcsolata.

Én azt hittem, hogy túl tudok lépni ezen mert egyébként egy nagyon rendes és jófej fiú.

21/L

2013. jan. 23. 15:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak kíméletesen add elő neki, hogy ne szenvedjen a szükségesnél többet

Ergó ne azt mond neki hogy a méret miatt szakítasz.

Lehet álszenteskedni, de igenis ez egy fontos tényező, nagyon rendes vagy hogy egyáltalán megpróbáltad, adtál esélyt a dolognak.

2013. jan. 23. 16:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne győzködjétek, hogy próbálgasson. Azon már túl van. Akármilyen kegyetlen dolog, akkor is Fel kell vállalnia a szakítást. Nem lehet egy életet leélni csak azért valakivel, hogy tekintettel vagyok az érzékenységére, és ezért nem szakítok. Az élet ilyen kegyetlen az emberek között is.
2013. jan. 23. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!