Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívtelen vagyok ha emiatt szakítok vele?
Figyelt kérdés
A barátommal nem igazán jó a szex, elég kicsi a pénisze, ráadásul merevédési gondjai is vannak.
Amikor összejöttünk elmondta, hogy ezért ilyen visszahúzodó és ezért nem volt igazán hosszú kapcsolata.
Én azt hittem, hogy túl tudok lépni de mégis hiányzik a kielégítő szex.
2020. jan. 20. 18:05
11/28 anonim válasza:
DE egyébként ettől függetlenül lehet mást is csinálni és az rohadt jó.
12/28 anonim válasza:
Újítsatok új dolgokkal, hátha sikerül újra fellángoltatni azt a tüzet.
13/28 anonim válasza:
Neha elfog a szomorú emiatt, de elmúlik, nagyon szeretem őt , és nem cserélném le őt, jobb szexért ami nem is biztos hogy jobb lesz, mert Demiszexuális vagyok, tehát az előzők jól működtek de nem élveztem. Nekem a párom, és a lelki kapcsolat fontosabb mint hogy jól működjön a p, nisze.
16/28 anonim válasza:
Az h szakitasz vele a te dontesed, mi nem tudunk tanacsot adni vagy helyetted donteni. Viszont ha szakitasz szerintem semmikepp se mondd ezt neki hogy emiatt! Teljesen tonkretenned egy eletre, hisz mondta hogy mar igy is gorcsos emiatt. Mondd hogy mar nem erzed azt amit eddig/az elejen, ugy erzed h elmult a szerelem, fellangolas volt vagy nem illetek ossze. Ha rakerdez hogy a szex miatt akkor meg tagadd, esetleg dicserd nyugtasd meg. Ennyit igazan megtehetsz erte:)
17/28 A kérdező kommentje:
Hát én nem fogok hazudni, mivel nem szokásom a sunyiskodás.
2020. jan. 20. 19:53
19/28 anonim válasza:
Szóval nem hazudsz neki, de közben tönkre vágod a maradék önbizalmát, hát ez őnzőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!