Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pontosan mit jelent az hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mit jelent az hogy valaki kiéli magát? Nagyon sok emberrel szexel?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdésnél olvastam aki nem élte ki magát de mégis komoly kapcsolatba kezd az vágyni fog másokra, lehet félre is lép. Mennyire igaz ez?

2020. jan. 20. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Az én értelmezésem szerint igen

20f

2020. jan. 20. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül mennyiséget értek ezalatt. Egyfajta Önismereti dolognak tartom amely során a saját vágyainkat jobban megismerjük. Nekem volt olyan időszakom amikor szingliként szabadon megéltem amikről úgy gondoltam, hogy izgat, pl egzotikus nők, többes stb.
2020. jan. 20. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon igaz.A "kiéli magát", meg szerintem azt jelenti, hogy azokat a vágyakat, amik megvannak benne, azokról nemcsak fantáziál, hanem átülteti a gyakorlatba, de legalábbis kipróbálja.Ha valakinek ez sok partnert jelent, akkor azt, ha biszex,akkor azt, ha meg azt szeretné, hogy pl. 3an dugják egyszerre, akkor azt, stb.
2020. jan. 20. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem.

Hanem, hogy megéli a vágyait és megismeri önmagát.

2020. jan. 20. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek mást jelent, a lényeg, hogy ezáltal könnyebben fog megmaradni egy komoly kapcsolatban.
2020. jan. 20. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Főleg azt, hogy a vágyait ki tudja próbálni fiatalon, és rendszeresen ki is éli ezeket, nemcsak 1-2 alkalommal. Emiatt a későbbiekben nem lesz frusztrált a titkos vágyai miatt, és kiegyensúlyozottabb életet tud élni, nem állandóan más lányok-fiúk után fog nézni, meg álmodozni.
2020. jan. 20. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem feltétenül az.

Én pl. 23 évesen férjhez mentem. Most 36 évesen egész másra vágyom mint 20 évesen.Ez akkor is így lenne szerintem ha 18-20 évesen sok kalandom lett volna.

2020. jan. 20. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában a szexuális vonatkozását szokás szemlélni, pedig korántsem arról van szó. Az éli ki magát, aki mindig a korának megfelelő dolgokat műveli. Gyermekként játszik, kamaszként hülyeségeket csinál, fiatal felnőttként megismeri a szerelem különböző mélységeit, valamint a másik nem lelkivilágát, gondolkodását. Ugyancsak fiatal felnőttként megismeri a megéli, vagy megtanulja kordában tartani a vágyait.
2020. jan. 22. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!