Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért megvetendő az aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megvetendő az aki párkapcsolatban élő emberrel szexel?

Figyelt kérdés
Most ha teljesen lecsupaszítom a történetet akkor egy független ember szexel egy másikkal. Ő nem csinált semmi rosszat csak jól érezte magát. Szerintem 100%-ban a megcsaló fél a hibás és én egyáltalán nem hibáztatom a harmadikat. Csaltak már meg és akkor sem jutott eszembe a lányt hibáztatni, persze egy egészséges ellenszenvet éreztem iránta de ennyi. Kicsit úgy érzem túl misztifikálják a "gaz csábítót"... Csak azt viszik akit lehet vinni, és sok esetben nem is a csábító az aki kezdeményez. Szóval szeretnék logikus észérveket hallani hogy a harmadik mégis miben lehet hibás egy megcsalás esetében??
2016. máj. 11. 00:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A harmadik fél, ha tudta, hogy van párja, akkor tekinthető erkölcstelennek. Amúgy jelen esetben engem is a pasim cselekedete bántana, hogy félrelépett.
2016. máj. 11. 00:45
 2/21 A kérdező kommentje:
És ha tudja akkor mi van? A fiú/lány erkölcsére van bízva a dolog, hogy félrekúr-e vagy sem. Ha nem azzal a személlyel fog akkor egy másikkal, így nem tök mindegy? Csak azt tartom elítélendőnek mikor a harmadik fél teper egy csomó ideig hogy magához édesgessen egy párkapcsolatban élő valakit. De ha a párkapcsolatban élő ember kezdeményez akkor nem látok benne kivetnivalót...
2016. máj. 11. 00:48
 3/21 anonim ***** válasza:
98%

Ha egy kapcsolatban lévő nő próbálna közeledni felém (és vonzónak is találnám) teljesen higgadt és határozott módon elutasítanám.

Ezt tiszteletnek hívják. Ugyanis azzal az alapvető feltételezéssel indítok, hogy a barátja normális ember és ezáltal nem kívánom megbántani őt még akkor sem, ha nem is ismerem.

De papolhatok nektek itt tisztelettudásról és erkölcsről a gyk-n szerintem...

2016. máj. 11. 00:59
 4/21 A kérdező kommentje:
De pont ez a lényeg, hogy te nem vagy kapcsolatban az ő barátjával... Semmi közötök egymáshoz. Az aki őt megbánthatja nem te vagy hanem a barátnője.
2016. máj. 11. 01:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem megvetendő, hogy párkapcsolatban is csak élő emberrel szexelsz.
2016. máj. 11. 01:04
 6/21 anonim ***** válasza:
94%

Te is megbántod, jobb ha tudod...

De mindegy, éretlen vagy te még ahhoz, hogy megértsd.

2016. máj. 11. 01:18
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem csaltak már meg. Nem ítélem el a szeretőt. Ő csak kihasználta a lehetőséget a sexre. Legyen az nő vagy férfi,mindegy.

Annál inkább elítélem az adott párom hogy ilyenre képes volt.

Az meg hogy elcsábítanak valakit... akarata ellenére....hagyjuk már. Ha akarata ellenére volt, azt úgy hívják erőszak, és álltalában nem ez szokott történni.

2016. máj. 11. 01:26
 8/21 A kérdező kommentje:
Szerintem pont az az éretlen aki a harmadik felet hibáztatja... Ahogy az utolsó is írta, nincs olyan hogy akarata ellenére elcsábítják. Aki párkapcsolatban félrekefél az a bűnös...Ennek ellenére tisztelem azokat akik nemet mondanak olyanra aki kapcsolatban van de nem vetem meg azokat sem akik igent mondanak...
2016. máj. 11. 01:37
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hibás, buta. Engem mindenki gyanúsít azzal, hogy egy nős férfi szeretője vagyok. Udvarolgat nekem már vagy 1,5 éve, megfordult a fejemben, nem mondom, többször, végül nemet mondtam. Megmondom miért. Sok barátnőm bele ment szeretői kapcsolatba. Ezek a férfiak, akik tartósan csak egy szeretőt tartanak, maguk se tudják mit akarnak. Nem boldogok a feleségükkel, de a szerető se megváltás számukra. (Mellesleg a feleség is hibás, mert az esetek, 90% - ban gyanítanak valamit.) Nem tudnak választani. Ingoványos talajon nem szívesen táncolok, akkor sem ha szerelmes vagyok belé. Nemet mondok, mert van ennyi eszem.

Most jönnek a lepontozások, de kicsit se sajnálom az asszonyt, mert nem hiszem el, hogy nem tud róla. Ha meg egy férfi nős, és titokban éli a szerelmi életét mással, az milyen alapon nevezi magát férfinak? 26N

2016. máj. 11. 02:16
 10/21 anonim válasza:
79%

Mindkét fél hibás. Ugyanúgy. Sőt ha úgy vesszük mind a 3.

Vegyük példának az itt említett szituációt.

A feleség is hibás, és hibáztathatja is magát, amiért nem adott meg a férjnek annyi törődést, amennyire szüksége volt, és valószínű nem működött jól a házasság/kapcsolat, ezért merült fel a férfiban, hogy egyáltalán megteszi. Aki szerelmes, az nem képes lefeküdni, de még elképzelni sem azt hogy mással csinálja azt, amit a párjával kéne.

A férfi is hibás, mert ha egyszer elkötelezte magát, vállalja a következményeit. A hűséget. Ilyen egyszerű. Aki ennek nem tud eleget tenni, az éretlen egy komoly kapcsolatra, vagy csak nem áll rá készen.

És itt jön a harmadik fél, aki minden sejtésem szerint a kedves kérdező.

Igen. Valóban hibás a harmadik fél, és ez teljesen magától értetődő. Amennyiben a pótkerék tisztában volt azzal, hogy a férfi kapcsolatban él, jogtalanul, és mindenféle jó szándék nélkül tönkre is tehetett egy kapcsolatot, önző célokból.

"Aki félre akar lépni, az félre lép" Ez egy okos, bölcs gondolat. De az kevésbé okos és bölcs, aki ebben segíti az embert ha egy másik embernek ezzel fájdalmat okozhat.

Ilyenkor az embereknek bele kell gondolniuk magukat a sértett helyzetébe. Legyen az csak egy csók, csak petting, az a lényeg hogy valakinek az fáj. És pár percért nem éri meg egy másik embernek napjait, heteit, vagy akár hónapjait is tönkre tenni.

Viszont ha ezzel a pótkerék nem volt tisztában, akkor nyílván neki nem kell hogy bűntudata legyen. Szimplán csak viszketett a szeméremteste, aztán kellett neki valaki.

2016. máj. 11. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!