Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ember életében nagyságrende...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember életében nagyságrendekkel több emberrel csókolózik, mint amennyivel szexel is? Ez mindenkivel így van, mint velem is?

Figyelt kérdés
Eddig 18 lánnyal csókolóztam az életben, de azok közül csak 3-mal feküdtem le. Másnak is ilyesmi arányok vannak, hogy sokkal több a csókok száma? Neked?
2015. jún. 20. 13:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem
2015. jún. 20. 13:31
 2/12 anonim ***** válasza:

én biztos, hogy nem

a legtöbb pasit nincs gusztusom megcsókolni

és a szexnek se kell, hogy a része legyen

24L

2015. jún. 20. 13:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Én ugyanannyival csókolóztam mint ahánnyal lefeküdtem ;) Nullával...
2015. jún. 20. 13:39
 4/12 A kérdező kommentje:

2:

Arra gondolok hogy pl sok emberrel akit megcsókolsz nem jutsz el a szexig, mert ezer és egy ok miatt megszakadhat az ismerkedés két ember között a szex előtt.

2015. jún. 20. 13:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Rám ez nem igaz. Ha nem szeretem az illetőt nem csókolom meg de,ha szexelni van kedvem vele az mehet. 😄 28n
2015. jún. 20. 14:06
 6/12 anonim ***** válasza:
6-tal csokoloztam, kozuluk 1-gyel fekudtem le, szerintem egyik sem szamit soknak
2015. jún. 20. 14:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül. Én pl. 28 évesen 0 lánnyal feküdtem le, de csókolózni még egy lánnyal sem sikerült. Lényegében a két szám tökéletesen megegyezik, ráadásul ez sosem fog változni, mert ocsmány vagyok és alacsony, annyira, hogy egy lány sem lenne képes együtt lenni velem.
2015. jún. 20. 14:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Kb. 30 sráccal smároltam és 12-vel volt szex, 1-gyel meg csak orál :)
2015. jún. 20. 14:49
 9/12 anonim ***** válasza:
13 emberrel smároltam, de ebből 4 lány volt. Csak 2 fiúval szexeltem és egy lánnyal volt több is csóknál. 20/l
2015. jún. 20. 15:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Így számszerűleg nem tudom, de igen több volt, akikkel csak csók volt, mint akikkel el is feküdtem. Pl. mikor hirtelen megcsókoltak volt párszor ilyen, de egyéb okok miatt más nem lett és igen tetszett is, de úgy látszik csak ennyi volt.

N

2015. jún. 20. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!