Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik csak azokat a lányokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik csak azokat a lányokat nézik meg, akik csinosabbak a párjuknál?

Figyelt kérdés
Hogy van ez?

2020. jan. 19. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Akik az exemnél csinosabbak. :)
2020. jan. 19. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Úgyis le leszek pontozva, de azért leírom hátha segíthet valamit a válaszom.

Ismerek egy pasit aki nem feltűnően, de többször láttam hogy végignéz rajtam, mellemen stb. És tudtam is hogy van párja, de amikor megláttam meglepődtem mert, hát nem mondanám csúnyának, de semmi szép nem volt benne (nekem). Pedig jó pasiról van szó. Ezért meglepődtem, azt hittem valami nagyon fullos nője van. :D

Szóval lehetséges azért szokott nézni mert jobb testem van mint neki. (Fiatalabb is vagyok nála jóval, edzem is úgyhogy nem felvágás)

2020. jan. 19. 16:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Hatha mindig kipakolod a melled akkor nem csodalkozom,hogy megnezi :D
2020. jan. 19. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Miden nő más és másként szép, csinos egy férfinak, lehet hogy tényleg nagy melle van, vagy jó segge, de egy biztos csak a nagyon szerelmes férfi nem néz meg másik nőt.
2020. jan. 19. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
🤦‍♀️ Nem pakolom ki. Nem is ismersz, nem értem hogy jelented ezt ki. #2 vagyok
2020. jan. 19. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet rosszul gondolom, de szerintem a (hetero/biszex) pasik általában! minden nőt megnéznek, különben honnan tudnák eldönteni, hogy adott nőnemű pl jobb-e, mint a csaja🤷🏻‍♀️:D
2020. jan. 19. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!