Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem csinosabbak...

Csak szerintem csinosabbak külföldön a nők/lányok?

Figyelt kérdés
Akár hány helyen jártam eddig a világban, mind egytől-egyig csinosan, de nem kirívóan, egyéni stílusban öltöztek fel, szép igényes haj, esetleg egy igazán finom, nőies, visszafogott smink. De ha itthon így nézel ki, vagy r.banc vagy, vagy beképzelt,és mindenki végig néz,végig mér. Úristen, mi van ezzel, miért ad magára,miért mosolyog, mikor nincs oka rá? Többször kaptam a kérdést.. Ha slampos vagy, az sem jó, mert igénytelen vagy. Ha adsz magadra, sminkelsz, az sem jó, mert téma leszel, hogy hogy nézhetsz ki nélküle, biztos csúnyán,ha magadra kened...ennyi negativizmus után, oda jutottam, hogy felkapok egy nadrágot, egy tucat cipőt, kabát, a hajam felkonytolom, mert az 1 perc,semmi smink és indulok. Majd azt kapom a munkahelyen, 3 hónappal ezelőtt még mindig csinos voltam,most mi történt, beteg vagyok? Miért? :D

2020. jan. 11. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Most le leszek pontozva

Külföldön élek és azt látom hogy itt kevésbè foglalkoznak egymással az emberek, úgy értve h nem mondanak véleményt arról hogy öltözöl. Mindenki leginkább a saját dolgával törődik. Én is fel merek már venni itt olyan ruhákat amiket otthon nem mertem volna mert megszóltak volna

2020. jan. 11. 21:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen és nem értem. Miért kell a másikat megszolni? Annyira jó egyéni stílusok vannak.. Nekem annyira tetszik, ha valaki kitűnik. Más megszolja, en megdicserem magamban, ez igen, fel mered vállalni magad:) miért jó, ha mindenki ugyan úgy néz ki, ugyan azt hordja? Azokat nem szólják meg... Az jó. De aki fel meri venni az egyéni stílusához illő ruhát, az nem jó, azt szóljuk meg. Nem értem.. :)
2020. jan. 11. 22:09
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Hazánk az egyik legnegatívabb, legpesszimistább, legirigyebb nemzete.

Jó alkalom van, ha ezt megmutatom egy testre simuló ruhában, a hátam mögött biztos, hogy kapok hideget és meleget is. Párom is mondta, hogy volt, hogy autóból majd kiesett a férfi szeme, úgy megnézett engem. A csajok meg biztos irigykedtek rám. És semmi sminket nem használok.

Ez Mo.

2020. jan. 11. 22:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Borzalmas... Azért mert nőként szeretnénk kinézni, és annak érezni magunkat, kifejezve a kinézetünkkel, negatív kritikák hadát kell lenyelnünk, nap mint nap.. Soha, senkinek nem fogsz megfelelni, jól mondják. Ha felteszem azt a vörös rúzst, utca sarki vagyok, ha nem teszek fel semmit, igénytelen.. Szomorú:)
2020. jan. 11. 22:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég extrém vagyok, és csak 3-4 éve találkoztam ilyenekkel, ma már nem. Az embereknél van internet, és ha valami idegen, akkor ott biztos szembesülnek vele, és már nem újdonság. Ezért már nem hiszem, hogy megszólnának bárkit is, nincs már nagy fal. Max. csak irigységből. De én Pesten még több beszólással találkoztam az utóbbi néhány évben, mint vidéken. De ez már annyira nem jellemző az emberekre, mindenki tudja, hogy leszarja mindenki, hogy mit mond a másik.
2020. jan. 11. 22:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem, meg pont, hogy nem szarjuk le... Hiába vagyok magammal megelégedve, ha elmegyek valahová, ahol a nagyrész átlagosan öltözködik,nem sminkkel, te ott vagy kicsit csinosabban és már kinéznek, kibeszélnek, ellenségeskednek, amin én általában nem felhuzom magam, hanem kezdem rosszul érezni, hogy reggel úgy keltem fel, hogy időt fordítottam arra, ahogyan kinézzek. És mivel más ezt nem tette meg ( a nagyobbik része) ezért még én érzem magam rosszul emberek között, ha foglalkoztam magammal. Ezt meguntam és én is bealltam a sorba, ezzel nincs is baj, csak most meg azt kapom meg, hogy jobb voltam amúgy, és biztosan beteg vagyok, hogy nem fordítok már annyi időt magamra.. Nem, nem beteg vagyok, egyszerűen tanácstalan:D
2020. jan. 12. 00:19
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Kedves kérdező nem akarlak megbántani de a megoldást Te is tudod,irány külföld!
2020. jan. 12. 06:35
 8/12 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben az áll a terveim között egyébként:D hátha kicsit pozitívabbak az emberek... Így leelni egy életet, ilyen negativizmusban ami itt megy, miert jó, nem ertem:)
2020. jan. 12. 08:10
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Igazából, szerintem attól függ, hogy öltözködnek a nők, hogy átlagban mennyi fizetésük van és mennyi szabadidejük. Nyilván ha több szabadidőd van, te is szivesebben foglalkozol a külsőddel, de ha pl megállás nélkül 10-12 órázol, már nem mindig van kedved sminkelni, meg a ruhákon gondolkozni, csak felveszed ami ki van rakva.

Meg itthon tényleg sokszor megszólják az embert, sok a rosszindulatú, de csak ha nagyon extrém vagy akkor. Ha olyan "normálisan" csinos, akkor itthon is inkább dicsérnek. Pedig szerintem az extrém stílusok is jók.

De sose felejtem el, hogy mikor külföldre utaztunk a volt osztályommal, hogy fikázták az osztálytársaim a külföldi lányokat, amiért máshogy néztek ki mint ők. Annyi volt a lényeg, hogy sokan melegítőt hordtak az adott országban, amivel semmi baj se volt, mert egyrészt baromi kényelmes iskolai viseletnek, tiszták voltak és nem volt egyik se szakadt. Ja és amúgy nem ilyen kínai köves csicsásra kell gondolni, hanem ami manapság népszerű.

Gyűlölöm a rosszindulatúságot, de nagyon

2020. jan. 12. 08:25
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

Én azért megvédeném a kicsi országunkat. Hülyék, irigyek, gonoszak mindenhol vannak, maximum egy rózsaszín ködös pár napos nyaraláson nem tűnik fel, ráadásul mivel csak átutazóban vagy, nem is érdekel annyira, mit gondolnak rólad.

Egy csomó országban a nőknek meg van mondva hogy mit vehetnek fel (pl.:egész testüket takarniuk kell stb.), hogy nézhetnek ki. Egyszóval a világ azért nem csak a mi retkes országunkból meg a Külföld nevű kánaánból áll. Persze lehetne jobb és kell is rá törekedni, hiszen csak így lehet változás az emberekben. Dolgoztam együtt elég kirívó öltözködésű fiúval és volt aki nem volt hajlandó beállni hozzá a sorba, csak azért ahogy kinéz, de olyan is volt aki végtelen szeretettel csevegett vele, hogy az ő fia is ilyen ruhákban jár és hatalmas szíve van. Szívmelengető volt nézni és hallgatni ahogy dicsérte.

Sajnos a negatív tapasztalat mindig mélyebb nyomot hagy bennünk mint a pozitív de tudatosan kell figyelni a jót is. Na ebben nem vagyunk olyan jók összességében, de szerencsére nem lehet általánosítani ebben sem.

Nekem az szúrt szemet hogy ennyire meg akarsz felelni a környezetednek, hogy képes vagy inkább máshogy öltözni. Naná hogy azt hitték beteg vagy hiszen ennyire senki nem tud kivetkőzni magából egyik pillanatról a másikra, hacsak nincs valami baj. Én ezt sem feltétlen rosszindulatnak látom, lehet hogy aggódtak érted.

Én is el tudom fogadni a szélsőséges öltözködést, az egyetemen is a melegítőtől a fodros blúzig minden stílus volt. Senkit nem zavart.

Szerintem neked kell eldöntened hogy magadnak akarsz tetszeni vagy másoknak. Akinek nem vagy szimpatikus úgyis betalál bármit csinálsz.

2020. jan. 12. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!