Csak szerintem csinosabbak külföldön a nők/lányok?
Figyelt kérdés
Akár hány helyen jártam eddig a világban, mind egytől-egyig csinosan, de nem kirívóan, egyéni stílusban öltöztek fel, szép igényes haj, esetleg egy igazán finom, nőies, visszafogott smink. De ha itthon így nézel ki, vagy r.banc vagy, vagy beképzelt,és mindenki végig néz,végig mér. Úristen, mi van ezzel, miért ad magára,miért mosolyog, mikor nincs oka rá? Többször kaptam a kérdést.. Ha slampos vagy, az sem jó, mert igénytelen vagy. Ha adsz magadra, sminkelsz, az sem jó, mert téma leszel, hogy hogy nézhetsz ki nélküle, biztos csúnyán,ha magadra kened...ennyi negativizmus után, oda jutottam, hogy felkapok egy nadrágot, egy tucat cipőt, kabát, a hajam felkonytolom, mert az 1 perc,semmi smink és indulok. Majd azt kapom a munkahelyen, 3 hónappal ezelőtt még mindig csinos voltam,most mi történt, beteg vagyok? Miért? :D2020. jan. 11. 21:32
11/12 A kérdező kommentje:
Igen, nagy bennem a megfelelési kényszer, sajnos kiskorom óta:) hallgatok mások véleményére és zavar, ha néznek, belémkötnek, bántanak, hiszen én annyira próbálnék pozitív lenni és kedves mindenkivel.. Kicsit besokalltam ettől az ellenségeskedéstől ami már itt megy, inkabb arról van szó. :)
2020. jan. 12. 13:35
12/12 mikeXxX válasza:
1# Akkor te jó helyen élsz ha ott ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!