Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van köztetek olyan, aki szereti a sperma ízét, aki kifejezetten azért nyeli, mert jól esik neki?
Ja, és hogy emlékeztesselek rá:
Nem vagyok biszex, nem dohányzok, és nem zavart, mikor a párom spermával a szájában csókolt meg - szóval megdőlt a kis feminim rákontrázásod, hogy "majd ha a férfinak is a szájába kerül". Továbbá, hogy ismét elmondjam, párom szinte kivétel nélkül minden alkalommal lenyelte, és sosem kértem ezt tőle.
Most akkor hogy is van? Egy ilyen, egy olyan állítás. A jövőben tehát ennek ismeretében fogalmazd meg a vérhörcsög soraidat a férfi nemmel szemben.
Én azt tapasztaltam, hogy ha olyan formán karban van tartva szervezeted, vitamin háztartásod, hormonjaid, étrended, akkor nem olyan intenzív illatú és ízre az olyan lányoknak elfogadható akik alapból szeretik akár a kesernyés, savanyú ételeket, italokat is.
De olyan nő aki "hú add ide mert nasizni akarok és erre vágyok" max. a bolygón fellelhető nők 0,01%-a lehet.
Én kóstoltam, semmi rossz nincs a sajátomban.
Tudod ez rohadtul étkezés és életmód függő.
Sajnos most sehol azok a lányok, akik az ellenkezőjét mondják, annak amit te állítasz, de mindegy, én tudom, hogy sok olyan van, aki nem csak a párja kedvévért teszik, hanem a saját örömére is.
Ja és igen, majd ha végig kóstoltál úgy 100 embert, akkor talán, tehetsz ilyen általánosító kijelentéseket, de addig gondold át a megfogalmazásodat! ;)
Ja, és a saját fingod szagát sem érzed olyan büdösnek mint másét.
Gondolkodj már!
A saját "termékeidet" nem úgy érzed mint más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!