Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van köztetek olyan, aki szereti a sperma ízét, aki kifejezetten azért nyeli, mert jól esik neki?
hat max azt mondtak amit hallani akartal. egyik baratnom se mondott ilyet soha pedig sokat beszeltunk mar pasikrol. sot egy lanyismerosomtol nem hallottam ilyen kijelentest eletemben.
en mar pisit is nyeltem es elmondom semmivel nem volt rosszabb mint a sperma.... 🤣azert ez sokat elmond
engem ugyan nem minosit a sajat noidre meg azt mondasz amit akarsz:D nem tehetek rola ha ilyen hulyek, az ilyenek szoktak orgazmust is szinlelni, aztan mikor ilyenek utan mondom a pasinak h hat marhara nem volt akkor jon a sertodes meg a minden baratnom uuugy elvezett...
..aha 🤣
sajna ezt ok rontjak el, nem birnak oszintek lenni.
Az íze inkább az élelem izének a bevitelétől függ.
Amit tudni kell róla ,semmi másban nem található meg annyi féle vitamin,mint ebben .
Ez azért van,ha utódnemzésnél rövid időn belül nem történik
meg a megtermékenyités,akkor még 72 órán át a spermiumoknak (ivarsejtek) valamiből élni kell .
Fiuk ne gatyában hordjátok az eszeteket,de lányok is olvashatnak a fiuk biológiai nemi rendszerükről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!