Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik szeretitek a spermát, éreztetek már olyat, hogy jól esne egy adag, tehát volt már hogy kifejezetten kívántátok?
Eddig 1x kerültem olyan helyzetbe hogy a számba került. Akkor meglepődtem, viszont azóta is szeretném újra átélni.
Izgató, egyben furcsa érzés volt.
Szia. Én szeretem a sperma ízét, de olyan nem volt, hogy kifejezetten kívántam az ízét. Az igazi férfias farok ízével már más a helyzet. Azt minden nap szívesen érezném
Jó tanács férfiak: ha egy csajt megakartok szopatni, azelőtt ne mossátok meg az intim részeket, különben a csaj kábé hasonlót élvez, mintha a karját nyalogatná és szopná le.
22/N
Kedves 4-es és 5-ös! :) Inkább a mosás felé hajlanék én is, de beszéljék meg, hátha más csajnak is van ilyen fétise :) :)
Egyébként pedig szívesen lennék ilyen nő partnere, de sajnos mostanában hiány van nőkből... :( :( Az ilyen odaadó és vágyakozókból pláne!
"ha egy csajt megakartok szopatni, azelőtt ne mossátok meg az intim részeket"
Ezt mi után mondod? 10 óra építkezési meló után?
Vagy 16 óra vezetés után?
Vagy úgy, hogy 4-5 órája fürdött az illető, nem izzadt le meg nem pálott be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!