Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges lányok! Ti leveszitek szex, esetleg szopás közben a szemüvegeteket? Vagy kifejezetten fenn marad, mint egy szexi kiegészítő? Esetleg élveztek már szemüvegetekre?
Általában leveszik, mivel orál után "más is jön" és az ágyban, a forgolódás közben zavaró, könnyen leeshet, akaratlanul is leverheti a partner.
Akkor marad fent, ha direkt azért hagyják fent amire te gondolsz - de ezt csak akkor ha ez van a partnerrel előre megbeszélve.
Mindem szemcsis csajomat megkétem,hogy maradjon sex közben.
Nem volt ellenvetésük. Sex után leveheti,az összebujáshoz/fürdéshez nem kell.
"Esetleg élveztek már szemüvegetekre?"
nekem igen, mármint nem konkrétan az volt a célpont csak arcra spricc közben ment a szemüvegemre is
22/L
Sosem hagyom fenn.
Volt már, hogy fennhagytam annak, akit nagyon szerettem, de az kivételes eset volt.
De azt vele is közöltem, hogyha rá meri verni az arcomra vagy a szemüvegemre, vagy a hajamra, a kezét eltöröm :)
Eddig mind arról álmodtak, hogy fent hagyom, de nekem ez valahogy nagyon intim, vagy olyan dolog, amit nem teszek meg bárkinek.
Buta egy kérdés!
Értem, hogy esetleg kíváncsi vagy arra a statisztikára, hogy hány nő nem veszi le, de vizsgáljuk meg logikusan.
Most dobjuk azt, hogy a nő éppen olvas az olvasószemóüvegbe, és te meg "megtámadod" (kérdés szempontjából ennek lenne relevanciája).
Ám az állandó szemüvegesek 99% távollátási probléma miatt szemüveges...
Ebből ki lehet szűrni, hogy könyvolvasáshoz, de orálhoz sincs szüksége szemüvegre (többségének), ha feltételezzük, hogy nézni akarják amit csinálnak.
Na akkor most vezessük le gyorsan.
1. Nem szeretik ha összekoszolódik...
2. Nem szeretnék ha megsérülne...
3. Nincs szükség szemüvegre közellátáshoz...
A konzekvenciát vond le magad, és ha legközelebb kiírsz egy kérdést, gondold végig...
Szerintem sokan vagyunk úgy, h távolra nem látunk,de állandó viselésre írták fel a szemüvegünket. Én is távolra nem látok, de elfárad a szemem, ha nélküle olvasok, tehát egy percre se veszem le alapesetben, csak zuhanyzáshoz, alváshoz és persze szexhez is. Engem zavar, ha rajtam van, elmozdul, megkarcolja a páromat...
Persze, ha a párom azt szeretné, h maradjon egy kis huncut játék kedvéért, nem lenne ellenvetésem, de erre még nem volt igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!