Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szemüveges lányok! Ti leveszit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemüveges lányok! Ti leveszitek szex, esetleg szopás közben a szemüvegeteket? Vagy kifejezetten fenn marad, mint egy szexi kiegészítő? Esetleg élveztek már szemüvegetekre?

Figyelt kérdés

2019. szept. 15. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%

#10:

Nem okoskodás, hanem gondolkodás...

Ez pont ugyan az a kérdés, "a barátommal gumi nálkül szexeltem, nem ment belém (na nem mint ha érezné), lehetek-e terhes"

2019. szept. 16. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

Pont nem ugyanaz.

Az egyik egy feltételezésen alapul a másik pedig egy konkrétum.

"Lehetek e terhes?" Teljesen hipotetikus.

"...leveszitek sex esetleg szopás közben..." Teljese konkrét.

A látás probléma fajtája nem befolyásolja, tevékenység végrehajtását. Én is rövidlátó vagyok,mégis hordanom kell olvasáshoz,tv-zéshez,stb. Holot azok közel vannak.

Akár csak a barátnőm sex közben.

Sex közben nem kell logikát keresni nem vagy te Spock.

2019. szept. 16. 09:48
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Mindig leveszem. És aki hozzáér, halál fia. Már az ujjlenyomatoktól idegrohamot kapok. Szóval a ráélvezés totál kizárt.
2019. szept. 16. 11:51
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
Mindig leveszem mert nem akarom,hogy eldeformálódjon.
2019. szept. 16. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:
87%
Szex kozben az ember forgolodik, van rengeteg poz amiben a szemuveg elferdulhet, megserulhet.... a partner nyilvan nem fog nekem kifizetni 80ezrer azert mert emiatt eltort a szemuvegem... igy le van veve.
2019. szept. 16. 13:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
ember, egy szemüveg nekem pl 60 és 80ezer közt mozog.... na most, ha azzal vmi történik... :D én minimum agyvérzést kapok, főleg, ha nem garanciális már a javíttatása. nagyon drága muri lenne. még nem szexuális, de kényes helyzetekben is leveszem.
2019. szept. 21. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!