Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tapasztalataitok alapján a mai lányok mennyire könnyen kaphatók egyéjszakásra?
Figyelt kérdés
Elsősorban a 15-20 korosztályra gondolok.2020. jan. 17. 18:55
1/8 anonim válasza:
Igen, hiszen én is így tudok szexuális kapcsolatokat létesíteni mostanában, de egyáltalán nem megy olyan könnyen a dolog, mint sokan azt beállítják.
2/8 anonim válasza:
Annyira, mint a korábbi lányok. Ha jó a dumád, van önbizalmad és kisugárzásod, és meg tudod hódítani, akkor van esélyed. Ha nem, akkor nincs.
3/8 anonim válasza:
Nem a lányokon múlik. A pasikon. Ribik most is 100 éve is voltak. Menő vagány csàvók és buta libák is.
Ma már biztos hogy sokkal több , szóval aki most fiatal és jóképű nagydumás annyi csaj tud megdugni hogy a farka belegörbül.
4/8 anonim válasza:
kb bárkivel összefekszenek egy két ital kísérete mellett...
Én nem tartom magam egy átlagos palinak de sokszor azt veszem észre nállam kissebb kaliberű palik folyton cserelik a lányokat
Nekem személyszerint nem sok volt az egy éjszakásból de ha jókor vagy jó helyen sikerülhet bármi
6/8 anonim válasza:
szerintem jobban kaphatók, mint 5 éve
21F
7/8 anonim válasza:
Könnyen kaphatók.
Nincs erkölcsi gátlás, nem kell félni a terhességtől, és a nemi betegségektől. (ha okosan csinálja a lány, és védekezik!)
Libák mindig voltak, vannak és lesznek!
8/8 anonim válasza:
Ha TV-ben szerepeltél, és/vagy szemmel láthatóan vastag vagy anyagilag, akkor kb azonnal kaphatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!