Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj ha egyéjszakásra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egyéjszakásra vágyom?

Figyelt kérdés
Picit sok volt mostanság mindenből, vágyom egy laza estére. De a barátnőim szerint nem kéne, holott ők folyamatosan ezt csinálják.
2017. szept. 6. 21:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Kiéhezett 18 vagy 19 éves lány vagy, ugye? :-)
2017. szept. 6. 21:02
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Papa Maci :----)
2017. szept. 6. 21:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Az érdekel, miért baj ez. Egyszerűen csak szeretném magam jól érezni...
2017. szept. 6. 21:10
 4/13 RRR ***** válasza:
78%

mert irigyek is lehetnek akár

a te életed,éld ahogy neked jólesik és tegyél mások véleményére

2017. szept. 6. 21:27
 5/13 A kérdező kommentje:
De ezt nem úgy gondoltam, hogy minden nap mással. Csak egy egyszeri alkalomra, mert vonz.
2017. szept. 6. 21:31
 6/13 RRR ***** válasza:
100%
na akkor meg tényleg ne foglalkozz semmivel,tedd meg,de ne verd nagydobra és kész
2017. szept. 6. 21:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Azon nem gondolkoztál el, hogy ha ők állandóan ezt csinálják, és ennek ellenére téged mégis le akarnak beszélni róla, annak esetleg lehet valami oka?
2017. szept. 6. 21:48
 8/13 A kérdező kommentje:

De én nem tervezem állandóan, mint írtam...

Most komolyan, csak engem vonz?

2017. szept. 6. 21:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Mióta a barátnőmmel szakítottunk 3 hónapja, engem is jobban vonz, mint egy komoly kapcsolat. Rég szakítanunk kellett volna, de inkább egymás agyára mentünk...
2017. szept. 6. 22:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Utálom, hogy a pasik menőnek számítanak x. egyéjszakás után, a nők meg k-vának.

Ez mindenkinek a szíve joga. Én csak ahhoz vonzódom, akihez amúgy is erős bizalmi, baráti kötelék fűz, anélkül nem is érzek szexuális vonzalmat.

Valaki meg "bárki" iránt érezhet ilyet, és igényli is a szexet, hát hajrá, nem az én dolgom, nincs jogom se beleszólni, sem elítélni. (amit nem is teszek.)

2017. szept. 6. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!