Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezt kérte tőlem a barátom?
Három hónapja vagyunk együtt. Én szex előtt mindig szőrtelenítek ( és ő is) de tegnap este megkért rá, hogy hagyjam megnőni a szőrt magamon, mert ő azt szeretné. Ez mennyire normális?
Nekem természetesen nincs ezzel bajom, de nem lesz attól csúnyabb látvány a puncim?
12/
A mellkasszőrét is meghagyja?
Nyilvàn normàlis. Az én férjem se szereti ha szőrtelen és még az elején megkért ,hogy ne szedjem le, azóta is úgy van, kifejezetten örültem neki. Sokkal kényelmesebb, nem viszket mikor elkezd visszanőni , nem szúr, nem vagdalom össze akaratlanul szegényt a borotvàval stb stb.
Szerinte nőiesebb így.
Ezen mégis mi ne lenne normális?!
A puncin nő a szőr, ez természetes!
Miért lenne csúnyább? Főleg ha neki az jön be!
Van akinek a csupasz, másnak a trimmelt, s megint másnak a természetes szőrzet ami tetszik és attól indul be teljesen. Ez teljesen normális - nem vagyunk egyformák, semmi extrém nincs a kérésében.
Ha ez tetszik neki akkor hagyd meg, neki akarsz tetszeni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!