Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ezt kérte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezt kérte tőlem a barátom?

Figyelt kérdés

Három hónapja vagyunk együtt. Én szex előtt mindig szőrtelenítek ( és ő is) de tegnap este megkért rá, hogy hagyjam megnőni a szőrt magamon, mert ő azt szeretné. Ez mennyire normális?

Nekem természetesen nincs ezzel bajom, de nem lesz attól csúnyabb látvány a puncim?

2020. jan. 16. 11:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális? Öcsém, ezek a kérdések...
2020. jan. 16. 11:48
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Normális. Fiatal vagyok, szóval kb. minden lánynál alap volt, hogy leborotválták magukat. Nem kértem, szóba sem jött, hanem maguktól. Aztán az elmúlt kb. 1 évben valahogy jobban bejött, hogy ne. Új volt vagy nem tudom. Van egy lány, akivel alakulnak a dolgok és rákérdezett, hogy szeretném. Megkértem, hogy se fent, se lent ne borotválja magát és bejött. Ő is valahogy könnyedebbnek tűnik az ágyban.
2020. jan. 16. 11:49
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

12/

A mellkasszőrét is meghagyja?

2020. jan. 16. 11:51
 14/22 anonim ***** válasza:
17%
Fordított eset lett volna abnormális.
2020. jan. 16. 11:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvàn normàlis. Az én férjem se szereti ha szőrtelen és még az elején megkért ,hogy ne szedjem le, azóta is úgy van, kifejezetten örültem neki. Sokkal kényelmesebb, nem viszket mikor elkezd visszanőni , nem szúr, nem vagdalom össze akaratlanul szegényt a borotvàval stb stb.

Szerinte nőiesebb így.

2020. jan. 16. 12:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezen mégis mi ne lenne normális?!

A puncin nő a szőr, ez természetes!

Miért lenne csúnyább? Főleg ha neki az jön be!

2020. jan. 16. 12:33
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

Van akinek a csupasz, másnak a trimmelt, s megint másnak a természetes szőrzet ami tetszik és attól indul be teljesen. Ez teljesen normális - nem vagyunk egyformák, semmi extrém nincs a kérésében.

Ha ez tetszik neki akkor hagyd meg, neki akarsz tetszeni nem?

2020. jan. 16. 12:39
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy csak megjegyzem, hogy írtam neki privátot és Zoli838 néven válaszolt, úgyhogy gondolom ez egy teljesen valós kérdés, igazi női személlyel mögötte. XD
2020. jan. 16. 12:44
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Negürgyé' le
2020. jan. 16. 13:46
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális? Én alapból nem szőrtelenítem...
2020. jan. 16. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!