Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéri tőlem ezt a barátom?
Hármasba akarja csinálni! Viszont nem azt akarja, hogy 2 lány és ő hanem hanem azt, hogy egy haverjával egyszerre du*jon meg engem.
Ha 2 lánnyal akarná azt mondanám, hogy újra vágyik vagy már megunt.. de miért akarja azt, hogy egy haverjával? 22N 1éve vagyunk együtt
Talán izgatja, hogy egy másik pasi megdugja a nőjét. Talán ki akarja próbálni fiúval is. Így ismeretlenül képtelenség megmondani, tőle kellene megkérdezni, hogy ez miért jó neki.
A véleményemet inkább megtartom magamnak.
Azért mert szerelmes beléd, tisztel, becsül. A haverja pedig csak feláldozza magát hogy a kapcsolatotok jó legyen.
Komolya fordítva: ha én szeretek egy nőt akkor annak örülök hogy viszont szeretve vagyok és eszébe sem jutna annak a nőnek mással dugni. Teljesen odaadom magam neki és csak neki.
Itt nem arról van szó hogy neked van ilyen igényed és szeretné ha kiélnéd a fantáziádat hanem a saját beteges vágyait akarja rajtad kiélni. Ez minden csak nem szerelem. Hajrá, szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!