Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak és nők vajon szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak és nők vajon szexet, barátságot vagy mit akar most tőlem a barátom?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel találkozgatni kezdtem nem messze lakunk egymástól. Már az elején mondtam neki,hogy csak barátkozni szeretnék, az okát nem mondtam. Magam sem tudom miért mondtam neki, de amúgy tetszett külsőre,belsőre is. Nagyon egyhúron pendülünk, szeretem is, nem barátként most már, de nem merem elmondani neki,hogy szerelmes vagyok belé. Miért? Mert pl sosem adott nekem egyértelmű jelzéseket,hogy több is lehetne köztünk. Beszéltünk a szexről,párkapcsolatról, de kettőnkről úgy még sosem. Mégis elhív vacsorázni, áthív este és filmezünk, beszélgetünk, komolyan a legjobb barátom, mégsincs köztünk semmi. :( Csak a bökkenő itt jön: Nem tudom mit akar tőlem, azt mondta hogy NINCSEN FÉRFI és NŐ között barátsàg, neki nincsenek lány barátai, de akkor én mi a szent sz!r vagyok??? :( Sokszor megdícséri a külsőmet, ha jól áll rajtam egy ruha, kaccsint, megölel..mondjuk azt ritkán teszi :/ de puszit is adott már a homlokomra és néha maradàsra bírt, hogy több időt töltsek vele, még maradjak a lakáson vele. Komoly srác, őszínte is velem, úgy éreztem mindig magabiztos és kimondja amit gondol. Mégis mit szeretne tőlem? A szexről is beszélünk,megkérdezitőlem,hogy mizujs a srácokkal akikkel járok edzésre? Mindig poénosan oltogatja őket, mintha szerinte egyikükkel se kéne jóban lennem vagy nemtom. :/ Miért csinálja ezt? :( Volt már valaki hasonló helyzetben?lányok?

És fiúk ti mikor viselkednétek így, férfi szemmel nézve a dolgot mire tippeltek? :(

L/22

2017. júl. 8. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem akar, csak nem olyan magabiztos mint gondolod.
2017. júl. 8. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Le akar veled feküdni.

Figyelmességet ingyen nem adunk!

2017. júl. 9. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!