Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nekem már csak a fizetős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem már csak a fizetős lányok maradtak?

Figyelt kérdés

Engem ők egyáltalán nem vonzanak. Akkor már inkább örökre szűz maradok.

Az a helyzet hogy nem volt még barátnőm 23 évesen. Szeretnék szexelni már nagyon, de olyan lánnyal akit szeretek is.

Akikkel eddig ismerekedtem lányok, mind felszínes volt. Ezek alapján teljesen elment a lányoktól a kedvem, de tudom hogy nem minden lány ilyen, csak ő velük nem találkozom.

Ennyi idősen van esélyem meg barátnőre szűzként?

2020. jan. 14. 09:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es, nem lusta ribikkel kell összeállni. Nekem sem volt még közöm nökhöz. De ezt nem hiszem el hogy az összes ilyen lenne.
2020. jan. 14. 10:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Nézd a felszínességgel semmi gond sincs. Igazából az egy csodálatos dolog, hogy pénzes, jól öltözött, testalkatára kicsit figyelő férfiember még 50-es éveiben is 20-as csajoknak is vonzóan sármos.

Ha csajoknak vonzó akarsz lenni, akkor építsd egzisztenciádat, ezzel együtt jön a magabiztosság is, meg az, hogy érzed, hogy ezt megjelenésedre való odafigyeléssel milyen könnyű erősíteni,

2020. jan. 14. 11:23
 13/14 anonim ***** válasza:

11!

Nem mondtam, hogy MIND ilyen, de nagyon nehéz megtalálni a ritka kivételeket.

Kezdj el csajozni, ismerd meg őket és térjünk vissza a témára 8-10 év múlva!!!!

2020. jan. 14. 11:25
 14/14 anonim ***** válasza:

én is 23 évesen veszítettem el és boldog apukaként élek azzal a lánnyal, akivel megtörtént.

A tanácsom: egyáltalán ne keresd a szexet, ne érdekeljen, ne azért ismerkedj, mert ki vagy éhezve, éld az életed, éld színesen, hobbi és sport legyen a része. Járj sokat randizni, de csakis azért, mert meg akarsz ismerkedni emberekkel, a személyiségét akarod megismerni, ne érdekeljen a testiség.

Ha ezeket már kizárod, hidd el, sokkal egyszerűbb lesz barátnőt találni (mert most inkább úgy tűnik, hogy keresed az igazit, mert már "qrvára kanos vagy" és nem a szerelem miatt.)

Én még egy meleg sráccal is elmentem "randizni". Közös ismerős, buliban tök jól beszélgettünk, elhívott moziba, elmentem. Nem akartam tőle semmi olyasmit, de felszabadító úgy ismerkedni, hogy nem érdekel vele a szex. Fogd fel te is így, ha legközelebb elhívsz valakit.

2020. jan. 14. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!