Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfiként, ha egy fizetős nőhöz megyek akkor van arra esélyem, hogy nem kell fizetnem, ha kedves és aranyos vagyok a nővel valamint csúcsra tudom juttatni?
Nincs esély.
A pesti átlag pedig 20-at kér...
Te mit gondolsz?:D
Ők ezzel keresik meg a pénzt, nem jó kedvükből csinálják, nem fognak megsajnálni mert neked nincsen pénzed.
Haha jó vicc.
Ha nagyon bejossz neki, még akkor is elkéri a pénzt, legalábbis első alkalommal. Utána nem kizárt hogy megadja a privat szamat és lesz egy szeretői viszony, de ahhoz tenykeg nagyon be kell jönnöd és jól kell teljesítened
Tudom, hogy le fogsz pontozni, de semennyi esély sincs rá, hogy ne kelljen fizetned elsőre. Ők ebből élnek.. és ha a tinderen sincs sikered, akkor nem valószínű, hogy olyan szinten megfogod a "fizetős hölgyet" hogy abból szerelem legyen, vagy csak egy olyan mértékű szimpátia, hogy ez megtörténjen. 10-20 ezret nagyon kevesen hagynának veszni, csak mert cuki volt a srác.. Esetleg több alkalom után, ha tényleg annyira cuki vagy, vagy ha olyat nyújtasz neki amit még senki.. talán :)
Esetleg bizonyos főutak mentén találsz olyan nőket akik jóval kevesebbért is hajlandók dolgokra, de ott a higiénia eléggé kérdéses :/
Remélem tudtam segíteni és sok sikert!
NINCS!
Az örömlányok óradíja teljesen független attól, hogy Ők mennyire elégedettek a Te szexuális teljesítményeddel, vagy hogy történetesen mennyire jössz be nekik.
A Tinderen, badoo-n, egy egyéb netes keresőkön ne akarj szexpartnert keresni. Egyrészt azért, mert nyolcvanmillió másik férfi is azt keres, míg a regisztrált pár száz csaj fele a gyerekének keres pótpapát, mert rájött, hogy a gyerektartásból nem tud megélni - Ő meg b@$zik elmenni dolgozni -, míg a másik fele mentális beteg, önértékelési problémás, pszichopata, aki csupán léleksimogatónak használja ezeket az oldalakat. Szóval a kereslet nem találkozik a kínálattal.
Szedj össze pénzt egy rendes örömlányra vagy minimum egy útszélire és érezd jól magad!
Hat te hol elsz? ...
Meg ha eppen rohadt nagy szerencsed lenne es bejonnel neki, akkor sem kivanna a hata kozepere se a napi 5-10. dugasa utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!