Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítélendő dolog elmenni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő dolog elmenni egy fizetős lányhoz?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam idén születésnapomra megajándékozom magam egy ilyen lehetőséggel. 25 éves vagyok, régebben volt barátnőm, de már egy ideje nincs. Van itt nem messze egy nagyon szép, igényesnek tűnő lány, hozzá szeretnék elmenni. Szerintetek nagy bűn ez? Van benn valami kockázat?
2020. jan. 5. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem kell senkinek se tudnia róla
2020. jan. 5. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Bűn 50 milliomodik alkalommal kiírni ugyanilyen kérdést
2020. jan. 5. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag még csak nem is szabálysértés.

Erkölcsileg is független férfitól a legkevésbé kifogásolható cselekedet ez.

Nem képmutatóskodó férfiak közti értékrend szerint meg épebb lelkületű az aki prostizást élvezi, mint az, aki az, aki állatok hobbiból levadászását.

A felsőbb körök tagjai meg csak nevetnek, ha erkölcs jön szóba...

Egészségügyileg akkor biztonságos, ha nyelvedet kihagyod az akcióból, az óvszer meg úgyis alap.

Ha nyalakodnál akkor beszerezhetnél HPV, herpesz vírusokat, amik átlag férfit nem is betegítenek meg, de utána továbbfertőzhet keményen olyan csajt, aki még kevésbé tapasztalt (nem kapott korábban ilyen vírusokat, nem immunizálódott hozzá a szervezete).

2020. jan. 5. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem bűn, bár valaki szemében biztos az. Én úgy vagyok vele, hogy nem ítélem el azt aki elmegy egy fizetős lányhoz de tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Nyilván sokan elkeseredésükben mennek vagy azért mert máshogy nem jutnak szexhez, mások pedig kedvtelésből vagy szórakozásból. Egy szónak is száz a vége de csakis neked kell fejben eldönteni, hogy számodra ez beleférne-e. Tanácsként igazából annyit mondanék, hogy tisztelettel bánj a lánnyal.
2020. jan. 5. 13:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, főleg a két utolsó válaszolónak :)

Leginkább a betegségektől tartok én is, de az fel is van tüntetve nála, hogy csak gumiban vállalja. A nyelvem is jó lenne bevetni, de akkor szerintem marad a kéz. Natúr francia van nála, azt be merjem vállalni?

A tisztelet alap dolog nálam, minden esetben. Igen, én is azért mennék, mert sajnos másképp nem jutok hozzá.

2020. jan. 5. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

Inkább barátságos legyél a prostival szavakban, testét meg férfias magabiztossággal használd.

Ha tiszteletet mutatsz, akkor baleknak fog tartani és lehúz.

Panaszkodik majd, hogy fáj a pinája (ami lehet, hogy igaz is, mert kap bőven igénybevételt), csak keveset lassan dugjad. De még cumizni se nagyon akar, hanem csak elkezdi kézzel keményen rázni a műszered, hogy gyorsan sült el. Fél órás programban egy, órás programban pedig két lehetőség van erre.

2020. jan. 5. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem az. Ha elmész egy szórakozó helyre, fizetsz neki 4-5 kört az már 30 és a végén szépen lepattint, hogy neki ez gyors. Egy bombázó meg megvan 20-ból is. Csak az a rizikó, hogy jó e vele a sex. De ez a rizikó ugyanúgy megvan a másiknál is.
2020. jan. 5. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne foglakozz azzal mit gondolnak mások, tedd azt amit akarsz

Reklámozni se kötelező ha voltál..érezd jól magad és ennyi

Betegségektől ne félj, használj gumit meg válassz megfelelő partnert

Évek alatt egyszer se kaptam el semmit

2020. jan. 5. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Gyenge legények vagy ha a punciért pénzt adsz. 100 és 100 asszony és lány van aki szívesen szeretkezik pénz nélkül.
2020. márc. 16. 13:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Hol? Én nem találkoztam eggyel sem 😕
2020. márc. 16. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!