Horvátországban parkoltam fizetős övezetben, de nem fizettem! 2018 nyarán történt a dolog és most pár napja (2019. dec. ) jött egy felszólító levél, másfél évvel később, hogy utaljak át egy számlaszámra átszámítva 58. 000 Ft-ot! Átutaljam vagy ne?
Hasonló a helyzet. 850 forintból csavarintottam 10.000-et azzal, hogy nem fizettem be.
De akkora gerinctelen az egész bagázs, hogy beszarok. Ahhoz értenek, hogy lehúzzák az embert... máshoz nem.
Szar az egész úgy, ahogy van.
Befizettem! Nem mertem megkockáztatni azt, hogy ha mégegyszer arra járok, lefoglalják az autót vagy engem vágjanak be a hűvösre, amíg ki nem egyenlítem a közben még nagyobb összegre duzzadt "tartozás". Egyébként nem szándékozom mostanában oda menni nyaralni, mert egy szemét Balkáni népség az összes. A franciák korrektek voltak. Gyorsan hajtottam, jött is utánam a csekk 3 hét múlva, be is fizettem a 10.000-et szó nélkül! De nem úgy mint a balkániak, másfél év után küldi ki az 58 ezrest! Álljunk már meg!
Öngólt rúgták, nem megyek oda többet! Oda vittem nyaranta 1.000.000-t,családostól, most majd máshol költöm el! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!