Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már csak a fizetős lányok maradtak?
Engem ők egyáltalán nem vonzanak. Akkor már inkább örökre szűz maradok.
Az a helyzet hogy nem volt még barátnőm 23 évesen. Szeretnék szexelni már nagyon, de olyan lánnyal akit szeretek is.
Akikkel eddig ismerekedtem lányok, mind felszínes volt. Ezek alapján teljesen elment a lányoktól a kedvem, de tudom hogy nem minden lány ilyen, csak ő velük nem találkozom.
Ennyi idősen van esélyem meg barátnőre szűzként?
Miért ne lenne a haveromnak is 28 évesen lett felesége úgy hogy szűz volt.én meg 28 évesen vesztettem el kolléganővel. Felajánlotta én meg elfogadtam. Nem késtél le semmiről a szexhez kell egy bizonyos szellemi érettség a csajokban már 16 évesen megvan.
32/F.
Figyelj! Jobban jársz a fizetős lányokkal! Ott egy fix összegét szexet kapsz cserébe. Ha kellő tisztelettel bánsz velük, Ők is kedvesebbek lesznek hozzád! Csak azt kell szem előtt tartani, hogy ez csak a kifizetett időszakra vonatkozik. Szóval prostiba beleszeretni tilos. Nekik ez a "munkájuk", és nem keverik a magánélettel.
Anyagilag jobban megéri, mint barátnőt tartani. A mai lányok elvárásinak lehetetlen megfelelni amiért igazából semmit sem nyújtanak. Igényeik vannak. Ők nem mennek el dolgozni, de Te keress havi nettő 800E-t. A bankszámla közös, de Te oda csak betehetsz, ki pedig csak Ő vehet. És vesz is! Kontroll nélkül folyik ki a kezük közül a pénz. Szoli, műköröm, fitnessz, fodrász, manikűr, pedikűr, ruhák, cipők, táskák, ékszerek, kiskutya, annak ruhácskák, kaja, fodrász, alom, stb. Telefon, kocsi, kirándulás, nyaralás ... erre szerintük a férfi dolga előteremteni a fedezetet. Ellenben mosni, mosogatni, takarítani, főzni nem tud. Szexuális kultúrájuk egyenlő a nullával, nem is szeretik a szexet. A kapcsolat elején kényszerből van, meg esetleg, ha a vesztét érzi és mentségként megpróbálja felcsináltatni magát, abban bízva, hogy egy gyerekkel meg tud fogni.
Az érzelmeket felejtsd el! Ez a XXI. századi Magyarország. Itt már csak az érdekek dominálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!