Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ahány lánynak írok instagram-on, egyik sem ír vissza?
Úgy kezdődik hogy bekövetnek. Nagyon szexik.. Én pedig írok nekik illedelmesen, hogy szia! Ennyi.. Aztán gondoltam válaszol és elkezdünk beszélgetni.. De nem ír vissza és le is követ.. Miért??
Nem írtam csúnyát sem.. Jah és nem ismerem őket..
F
Ezeknek a lányoknak a többsége azért követ be, hogy visszakövesd, ezután te beköveted, ő kikövet. Így gyűjt magának sok követőt.
Ha viszonylag sokan követik, akkor pedig kap napi átlag 10 olyan üzenetet idegenektől, hogy "Szia! Mizu?", "Van kedved beszélgetni?". Egy lány barátomnak 560 követője van és tényleg napi 10 fölött van az ilyenek száma.
Élőben kell ismerkedni, nem üzenetben. Nincs senkinek sem ideje, sem passziója mindenkinek visszaírni és beszélgetni velük. Eleinte még mikor napi páran írtak egy-két hétig visszaírt, de utána már idegesítővé vált neki, mert mindig ugyanaz.
Ha mégis üzenetben szeretnél beszélgetni, ismerkedni, akkor átlag lányokra írj, ne ilyen "insta" csajokra. Köztük is vannak nagyon szépek, sőt szebbek is, nem mellesleg sokkal értelmesebbek. És ami fontos SOHA de SOHA annyit, hogy "Szia!", "Van kedved beszélgetni?" és társai, mert senkinek sem lesz. Írd le konkrétabban, hogy miért írsz és fontos, hogy EGYEDIEN és KREATÍVAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!