Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ahány lánynak írok instagram-on, egyik sem ír vissza?
Úgy kezdődik hogy bekövetnek. Nagyon szexik.. Én pedig írok nekik illedelmesen, hogy szia! Ennyi.. Aztán gondoltam válaszol és elkezdünk beszélgetni.. De nem ír vissza és le is követ.. Miért??
Nem írtam csúnyát sem.. Jah és nem ismerem őket..
F
Azért követnek be téged, és még sok más embert, hogy visszakövessétek őket, és ezáltal sok követőjük legyen. Ez egy nagyon gyakori jelenség, és teljesen egyértelmű.
Ilyen kéretlen üzenetekkel szinte minden lány fiókja tele van - ezt úgy írom, hogy nekem is, pedig én aztán senki nem jelölgetek -, szóval ne lepődj meg, ha nem nyitják meg egyesével az összeset.
Hát nem tudod ki vagyok..
Illetve nem tudhatod..
De az biztos hogy értelmesebb vagyok tőled! Én nem flegmázom neked/nektek, pedig lenne rá okom ezekre a szép válaszokra! Kérdezek valamit aztán jön a flegma szöveg.. Hisz mit várjak a 12 évesektől? Igaz...
Nagyon valószínű, hogy valamiért nem akar veled kontaktot, mondjuk akkor a bekövetést nem értem én sem.
De az biztos ha valakinek nagyon bejönnél mint férfi, vagy lehengerlő lenne a humorod/dumád, akkor írna neked mert nem akarná elvesziteni a lehetőséget sem!
33/F
Nekem nem úgy tünik
Honnan a francból tudja itt bárki is hogy minek nem válaszolnak neked ?
Azért követnek be hogy kövesd őket, aztán ha visszaköveted, ha nem, ők kikövetnek.
Amúgy sokan írnak nekem és megmondom őszintén.. azért nem írok vissza mert nem tetszenek.
Ahogy a #12-es leírta, kapnak naponta 10-20-x követést, chatkezdeményezést, az elején talán még beleolvasnak, de utána egyszerűen nem foglalkoznak vele. A követés gombot meg azért nyomják rád IS (meg mindenkire tökmindegy hogy néz ki az illető) hogy az viszontkövesse és kész. Pont úgy ahogy a face-n.
Csak jótanács: ha valódi hús-vér partnert szeretnél akkor ne az instán, vagy a face-n ismerkedj mert tök felesleges.
Hogy miért? Mert a sima ,,Szia"-nál már csak a ,,Szija", ,,Szióka" s társaik roszabbak...
Mit lehet erre válaszolni?
Legalább írnál valami ilyesmit:
🐕
Bodri, gyere vissza!
Bocsi, csak szereti a szép lányok társaságát. 😅
Lenne kedved beszélgetni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!