Fiúk! Ennek a lánynak a teste/ez a lány tetszik/bejön nektek? 10-es listán hány pontot kapna tőletek? Nem és életkor is érdekelne! Instagram (iskra) instagram.com/iskra? Igshid=zuayt0xbqltn
Hát, számomra ez az Iskra nevezetű hölgy abszolút nem vonzó.
Azt mondom 5 pont, de csak azért mert látszik rajta hogy abszolút nem igénytelen elhízott.
Jesszus fhasza!
Még a csukott ajtó sem jelentene neki akadályt ha be akar menni valahová...
És lejebb meg egy orángután csókolgatja...
Brrrr.
F/43
Jesszus fhasza!
Még a csukott ajtó sem jelentene neki akadályt ha be akar menni valahová...
És lejebb meg egy orángután csókolgatja...
Brrrr.
10/0,1
F/43
Há ez..ez..ez így nekem ez nem:D
Van egy pár fölös kilója,meg hát én amúgy is a kifejezetten vékonyakat szeretem...
Ez a nő duci, de formásan duci, szép arányokkal. Szerintem nagyon jól áll neki, szexi. A teste nőies módra halmozza a zsírt (pl. hasra kevésbé), a feneke pedig a hízás ellenére is jó formájú maradt. A feleslegéhez képest aránylag tónusos a teste, látszik, hogy sportol.
Az ilyen alak a jó példa arra, hogy egy test nem a BMI-től, hanem sokkal inkább az arányoktól lesz szexi (és pluszpont a kisugárzás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!