Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiatal lánynak könnyű az ismerkedés, akire gyakran ráírnak ismerkedés céljából Facebookon/Instagramon?
Egy fiatal és szép lányra gyakran ráírnak Facebookon a 10-en és 20-on éves korosztályból ismerkedés céljából.
Vajon az ilyen lánynak gyerekjáték az ismerkedés?
Sok ember közül tud választani.
Nem. Csatlakozok ahhoz aki aztmondta, hogy a többség selejtes aki neten ismerkedik. Több olyan van aki rámírt, elutasítottam, majd ismét írt 1-2 hét múlva. Volt akivel vitába torkollot, hogy nem akarta felfogni mit jelent a nem.
Mielőtt valaki betámadna a külsőséggel egy példa: jólkinéző srác rámírt, beszélgettünk, nagyon hamar kiderült, hogy külföldön dolgozik. Mondtam neki, hogy bocsi nálam a távkapcsolat nem járja. Utána hiszti, vergődés, győzködés.
De sokan korban és külsőre sem megfelelőek. Fiatalabbnak nézek ki a koromnál, gyakran találnak meg 18-19 évesek mert azthiszik korukbeli vagyok, de én meg nem szeretnék 6-7 évvel fiatalabb, frissen érettségizett partnert. Bár ők általában cukik, még egysem kezdett meggyőzni, hogy adjak már egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!