Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként, hogy tudnék élvezhető szexszolgáltatást nyújtani nőknek?
Szóval a dolog problematikája ott van, hogy inkább a férfiaknál jellemző, hogy fizetnek.
Gondolom egy dugásnál, többet kell nyújtani, hogy igénybevegyék a szolgáltatásomat úgymond.
Mert egy nő végülis könnyedén intéz magának egy sima dugást ingyen is. Kell mellé valami extra is.
Jóképű vagyok, egy kissé átlag fölötti, de nem sokkal, átlagos testalkat.
Végülis ha 120 kiló tiszta izom lennék akkor lenne az igazi, de abból élünk ami van.
Ez egy külön szakma, ahol a hozzád hasonló amatőrök nem rúgnak labdába.
Van egy pár üdülőparadicsom, ahol komoly hagyományai vannak ennek az iparágnak.
Biztos hogy van ilyen szolgáltatás. Vannak nők akiknek kell a partner , különböző dolgokhoz. Például estélyre, moziba, szinházba és simán egy vacsorához is.
Amit én erről olvastam azok nem valami vén mamák voltak hanem kimondottan csinos tehetős fiatal és középkorú hölgyek. Azt nem tudom hogy hogy és mint lehet ezt megcsinálni de van rá igény. AZt is irták hogy ha idősebb hölgynek kell ez a szolgáltatás akkor is menni kell és mint egy lovag, mutatkozni vele.
Hogy aztán este mit várt el a hölgy az már rájuk tartozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!