Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Dancsó Péter le szokott feküdni a klippjeiben szereplő lányokkal?
Figyelt kérdés
Egyik legnagyobb álmom, hogy vele lefeküdjek! Ha esetleg megtörténne, hogy engem is beválogat az egyik videóklipjébe, akkor megtörténhet, hogy lefekszik velem? Elvégre olyan lányokat választ mindig, akik (szerinte) szépek, tehát tetszenek neki. Persze ez nem azt jelenti, hogy le is fekszik velük, de azért kíváncsi vagyok.2020. jan. 13. 01:46
1/11 anonim válasza:
Bocs az offért,de..hany éves is vagy? Mert a kérdésed alapján nem tűnsz többnek 14-15-nél,szóval szerintem nem sok esélyed lenne nála...
2/11 anonim válasza:
Dancsó egy köcsög, nem fekszik le lányokkal csak kecskékkel.Semmi esélyed :(
3/11 A kérdező kommentje:
Miért ne feküdne le lányokkal? Amúgy több vagyok mint 15! Miért tűnök gyereknek csak, mert le akarok feküdni vele?
2020. jan. 13. 09:32
6/11 A kérdező kommentje:
#5 már hogy ne a lányokat szeretné istenem! 😂
2020. jan. 13. 15:20
7/11 anonim válasza:
Miért vagy Te olyan biztos? 25 éves koráig szűz volt...
30 felett lett először barátnője, amikor gazdag lett a youtubról.
Az továbbra is kérdéses, hogy háltak e együtt.
Ugyanakkor jobbikos homoszexuális gangbang partikon sokan látták.
8/11 A kérdező kommentje:
#7 és ezeket te honnan tudod?
2020. jan. 13. 18:51
9/11 anonim válasza:
Rohadt jo pasi, en tudok olyan lanyrol aki mar lefekudt vele.
Es allitolag ugyes :D
10/11 anonim válasza:
Dancsó Péter vagyok.
Írj nyugodtan, az összes a klipekben szereplő lányt lefektetem amúgy is.
Te mennyire vagy szép lány?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!