Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győriek akik prostiznak! A Borkai féle orgián szereplő prostik közül van fent a Győri hirdetők közül csaj?
> Már megkapták az eus pénzt és megnyitották belőle a vállalkozásukat. Minek hirdetnének akkor?
És szerinted 3 millió forintból mennyire tud két buta nőszemély sikeres vállalkozást nyitni?
Amúgy a lányok székesfehérváriak, asszem. Az egyiket ismertem régebben.
Gondolj bele, mikor dugod akkor Borkai f..szmolekulák ragadnak a dákódra. Borkaiék gumi nélkül toszták őket, mert ennyi pénzért ez alap.
Majd mikor élveznél el, gondolj bele hogy ez olyan mintha azt a puhos f..szt dugbád. Átalakul a Kóté lány hirtelen egy löttyedt seggű Győri polgármesterré, amibe épp beledurransz.
Szép emlékek lesznek.
Kóté lány az biztos ott volt. Fehérvári vagyok, voltak közös ismerőseink.
Twitterjén 2016-ban azt írta ki hogy "már itt is elértek ha szexuális szolgáltatás kellene."
"Szeretem a f...szt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!