Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Győriek akik prostiznak! A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győriek akik prostiznak! A Borkai féle orgián szereplő prostik közül van fent a Győri hirdetők közül csaj?

Figyelt kérdés

2019. nov. 15. 02:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Már megkapták az eus pénzt és megnyitották belőle a vállalkozásukat. Minek hirdetnének akkor?
2019. nov. 15. 02:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

> Már megkapták az eus pénzt és megnyitották belőle a vállalkozásukat. Minek hirdetnének akkor?

És szerinted 3 millió forintból mennyire tud két buta nőszemély sikeres vállalkozást nyitni?

Amúgy a lányok székesfehérváriak, asszem. Az egyiket ismertem régebben.

2019. nov. 15. 03:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A lányok nem győriek.
2019. nov. 15. 07:55
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Miért? Megdugnád ezeket a buta gusztustalan műpinákat a még gusztustalanabb vén fszok után?
2019. nov. 15. 08:26
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
meg, ugyanis válogatós ƒasznak kutyában a helye
2019. nov. 15. 12:06
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Gondolj bele, mikor dugod akkor Borkai f..szmolekulák ragadnak a dákódra. Borkaiék gumi nélkül toszták őket, mert ennyi pénzért ez alap.

Majd mikor élveznél el, gondolj bele hogy ez olyan mintha azt a puhos f..szt dugbád. Átalakul a Kóté lány hirtelen egy löttyedt seggű Győri polgármesterré, amibe épp beledurransz.

Szép emlékek lesznek.

2019. nov. 15. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
ezestben gondolj bele amikor a csajoddal vagy, olyan, mintha az ő exével kefélnél, pfúj bu-zi vagy?! logikus, nem?!
2019. nov. 15. 14:22
 8/10 Synesztro ***** válasza:
31%
31/F Már elnézést, de ha jól értesült vagyok, (persze mivel nem voltam ott, csak a médiából), akkor ez egy Horváth országi jachton történt az orgia, egy horváthországi modell, és pár olyan lány körében, akiket a modell hívott, vagyis egy darab nem volt belőlük, nem hogy Győri, de még csak magyar sem. Legalábbis, mint írtam, ha igaz volt a média cikk, amit mellesleg most már nem találtam meg, mert be akartam ide linkelni.:S Szóval ki tudja.
2019. nov. 16. 19:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kóté lány az biztos ott volt. Fehérvári vagyok, voltak közös ismerőseink.

Twitterjén 2016-ban azt írta ki hogy "már itt is elértek ha szexuális szolgáltatás kellene."

"Szeretem a f...szt"

2019. nov. 16. 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:
A fehérvári ribik Horvát országban hetyegtek a győri polmesivel, és az ezért kapott közpénzt - magánosítás után - menyasszonyi-ruha kölcsönzőbe feccölték...
2019. nov. 22. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!